- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.661
Sağol canım kırmızı renginde severim renkten değilde ben rockabily ve pın up tarzlarını çok seviyorum bu bayanıda instgramdan takip ediyorum bu aralar bu saç rengini bozduBu avatar da çok yakışıyo sana ama kiraz koysan da yadırgamamkırmızı delisiyiz bakıyorum da :))
Canım benim ama işte tatlı sevmiyorum sen bana tokat kebabı gönder yanında bol acı biber ve ayranOy bitanem benim tesekkur ederim
Henuz baslamadi ayin 23unde galiba
Sana iste 5 tepsi yapayim tatli senin kulun olsun
Bu arada begenmene cok sevindim tatlimiCansın sen fıstığım oylama başladı mı yarışmada oyum sana bir bana diyabetik özel yapıp kargoya vereceksin aynı tatlıdan ona göre
Kendi resmini sesi canım o nefertti vardı ya onu işteBence benim şu anki fotoğrafı diyor
Tatlı sevmeyen benBu arada begenmene cok sevindim tatlimi
Sen ne istersen gondereyim bitanem tuh ya tokat kebabi icinde kaldi dimi o gunden sonra keske gistermeseydim benimde cok canim cektiCanım benim ama işte tatlı sevmiyorum sen bana tokat kebabı gönder yanında bol acı biber ve ayranyüzsüz oldum
Yaa cok mutlu oldummmm cok fistigimm bocegimTatlı sevmeyen benbayıldım
Yaz gelsin yapıcam canım şuan patlıcan ve domatesin mevsimi değil bende bugün onu andıran birşey yaptım Antep yemeği soğan kebabı ilk kez yaptım Harika oldu sende dene tavsiye ederimSen ne istersen gondereyim bitanem tuh ya tokat kebabi icinde kaldi dimi o gunden sonra keske gistermeseydim benimde cok canim cekti
Aa mutlaka denerim boyle degisik tarifler denemeye tatmaya bayiliyorumYaz gelsin yapıcam canım şuan patlıcan ve domatesin mevsimi değil bende bugün onu andıran birşey yaptım Antep yemeği soğan kebabı ilk kez yaptım Harika oldu sende dene tavsiye ederim
Bana et olsunYaa cok mutlu oldummmm cok fistigimm bocegim
Bende tatlidan cok kebaptir pizzadir bayilirimBana et olsunsebze olsun kuru bakliyat haftada 2 gün kuru fasulye yerim arkadaşlarım Bile yapsa ararlar kuru fasulye var diye acı ,ekşi obez kediyim ben en son tatlıyı 5 yıl önce yedim dondurmayı bu sene 1 ısırık yedim gerisini eşime verdim
Canım ailende şeker hastalığı var mı bende senin gibiydim aman dikkat et canım Allah korusunBende tatlidan cok kebaptir pizzadir bayilirim
Dondurma da sevmemama tatli eh iste. Tatli bir sey yiyince ustune mutlaka tuzlu bir sey yemem lazim yoksa midem bulanir
Eki Görüntüle 1934907
Sağol canım kırmızı renginde severim renkten değilde ben rockabily ve pın up tarzlarını çok seviyorum bu bayanıda instgramdan takip ediyorum bu aralar bu saç rengini bozduve çirkin oldu baksana birde kirazı ve vişneyi çok severim
Eki Görüntüle 1934907
Sağol canım kırmızı renginde severim renkten değilde ben rockabily ve pın up tarzlarını çok seviyorum bu bayanıda instgramdan takip ediyorum bu aralar bu saç rengini bozduve çirkin oldu baksana birde kirazı ve vişneyi çok severim
Var bitanem var maalesefCanım ailende şeker hastalığı var mı bende senin gibiydim aman dikkat et canım Allah korusun
İyi geceler hayatim yarin gorusuruz opuyorumİyi geceler kızlar
O zaman canım endokrin doktoruna çık ben fazla önem vermemiştim keşke ilk zamanlarda gitseydim dedimVar bitanem var maalesef
Tabiki sizin gibi sıcakkanlı insanları tekrar görmeye gelirimİyi geceler pisiiciiiiiimmmmmyine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?