- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.821
Kesin bende takibime aldım kızın hayatı Brezilya dizisi gibiTakibe aldimkapanir yine geyikten
Gercekse egerKesin bende takibime aldım kızın hayatı Brezilya dizisi gibi
Değil işte Brezilya dizileri nasıl oluyor kız çok güzel esas oğlan ile hep acılar çekiyor ve kavuşamıyorlardıGercekse eger
Ben inanmiyorum ya sacinin fotosunu atarken yuzunu gizlemis madem profildeki kendisi orda da gizlemesine gerek yoktuDeğil işte Brezilya dizileri nasıl oluyor kız çok güzel esas oğlan ile hep acılar çekiyor ve kavuşamıyorlardı
Meg darch gitmiişşGinepig istiyo kızım
Ginepig bakımı en kolay olan. Ve kedi gibi kucağında saatlerce durup kendini sevdirir. Sadece ot yer ve meyve sebze o yüzden hiç maliyetli de değil bakmak..Ginepig istiyo kızım
Ay yok ben almıyım alanada mani olmıyımGinepig bakımı en kolay olan. Ve kedi gibi kucağında saatlerce durup kendini sevdirir. Sadece ot yer ve meyve sebze o yüzden hiç maliyetli de değil bakmak..
Aksine uykuma da çok düşkünümdür.Günaydınsen heç uyumıyan demi
İyiymişAksine uykuma da çok düşkünümdür.
Daha önce anlatmıştım bak şöyle oluyor;
Bizim petshop var ya,karı koca çalışıyoruz orda.
Şimdi akşam işten eve gelince 1/1.30 sa uyuyoruz.Yani 22.30 gibi uyanıp,dinlenik bir şekilde gece vakit geçiriyoruz,yemek,film falan falan..
Sabahları bir elemanımız var,o açıyor dükkanı mesela. Biz 12'den önce uyanmayız sabahları,13.00 gibi geliyoruz iş yerine
Kesinlikle bende inanmıyorum hatta gerçek hayatta içine kapanık ve arkadaşı olmayan bir tip buraya yazıyorumBen inanmiyorum ya sacinin fotosunu atarken yuzunu gizlemis madem profildeki kendisi orda da gizlemesine gerek yoktu
Çok iyimiş canım insan işten eve gelince kafası çorba kazanı gibi oluyorAksine uykuma da çok düşkünümdür.
Daha önce anlatmıştım bak şöyle oluyor;
Bizim petshop var ya,karı koca çalışıyoruz orda.
Şimdi akşam işten eve gelince 1/1.30 sa uyuyoruz.Yani 22.30 gibi uyanıp,dinlenik bir şekilde gece vakit geçiriyoruz,yemek,film falan falan..
Sabahları bir elemanımız var,o açıyor dükkanı mesela. Biz 12'den önce uyanmayız sabahları,13.00 gibi geliyoruz iş yerine
Evet çok yorucu oluyor. Özellikle sa 17'den itibarenÇok iyimiş canım insan işten eve gelince kafası çorba kazanı gibi oluyor
Sana da hayırlı cumalar yafrukurtum çıtırımSelam hanımlar,hayırlı cumalar olsun hepinize.
Evet akşama doğru hiçbirşey çekilmiyorEvet çok yorucu oluyor. Özellikle sa 17'den itibaren
Az uyuyup dinlenip,gece keyfi yapıyoruz.
Selam hanım abla hayırlı CumalarSelam hanımlar,hayırlı cumalar olsun hepinize.
Işte mesela 20.00 'de kapatıyoruz biz,erken de değil. Iş yeriyle ev çok yakın. Eve geçince kafalar kazan gibi oluyor,azcık uyumak süper oluyor..Evet akşama doğru hiçbirşey çekilmiyor
Sana da hayırlı cumalar yafrukurtum çıtırım
Selam hanım abla hayırlı Cumalar
Gelcem yanına Istanbula inşallahÇıtırın seni öpsün emi sarışın çıtırım benim
Selam canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?