- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.001
Buradayım canım evde değilim gezmedeyim gece katılırım size uyumazsam
Isıtıcı yok mu canım dükkanda aman dikkatAyaklarım buz gibi şu andaevime gitmek istiyorum
Var var kuzum benim,şaka yaptımdı,klima açık sıcak burasıIsıtıcı yok mu canım dükkanda aman dikkat
Gönlün zengin canım senin
Benim dükkanımda da malesef kapı kapanmıyor komple açık hediyelik olduğu için birde bulunduğum yer soğuk oluyor şuan gitmiyorum Allah'dan eşim gidiyor Mart'a kadar satmazsak Mart'ta da ben giderim artık soğuktaVar var kuzum benim,şaka yaptımdı,klima açık sıcak burası
Çok teşeklür ederim.
O lafım da şakaydı,ahh eşşek bennn
Üzülme e mi
Miyav_su canımm
Aa senin de mi dükkanın var? Ne güzel ben çok memnunum.Benim dükkanımda da malesef kapı kapanmıyor komple açık hediyelik olduğu için birde bulunduğum yer soğuk oluyor şuan gitmiyorum Allah'dan eşim gidiyor Mart'a kadar satmazsak Mart'ta da ben giderim artık soğuktakat kat giyiniyorum elimden gelse battaniye götüreceğim
Benim turistik hediyelik eşya canım Pamukkale'de malesef Türkiye'deki olaylardan etkilendik işlerimiz kötü önce Arabamı sonra evimi sattım şuan dükkanımı satmayı planlıyorum malesef rabbim herkese bol müşteri hayırlı kazanç versin çok zor bir dönemdeyiz turizmci arkadaşlarım işsiz birisi intihar etti birisi kalp krizi geçirdiAa senin de mi dükkanın var? Ne güzel ben çok memnunum.
Bu gece bende yokum netim sıfırlandı evdekilerden giriyorum gece alamam daBuradayım canım evde değilim gezmedeyim gece katılırım size uyumazsameğer
Canım ne zaman gelecek nettin pekiBu gece bende yokum netim sıfırlandı evdekilerden giriyorum gece alamam da
Benim dükkanımda da malesef kapı kapanmıyor komple açık hediyelik olduğu için birde bulunduğum yer soğuk oluyor şuan gitmiyorum Allah'dan eşim gidiyor Mart'a kadar satmazsak Mart'ta da ben giderim artık soğuktakat kat giyiniyorum elimden gelse battaniye götüreceğim
Evlenince bizimde dükkanımız olucakkkk inşşAa senin de mi dükkanın var? Ne güzel ben çok memnunum.
Çok üzüldümBenim turistik hediyelik eşya canım Pamukkale'de malesef Türkiye'deki olaylardan etkilendik işlerimiz kötü önce Arabamı sonra evimi sattım şuan dükkanımı satmayı planlıyorum malesef rabbim herkese bol müşteri hayırlı kazanç versin çok zor bir dönemdeyiz turizmci arkadaşlarım işsiz birisi intihar etti birisi kalp krizi geçirdi
Sende benim gibi hayvanları seviyorsun yanlız aramızda bir fark varCanımmm
İnşallah canım rabbim gönlünden geçeni versin ne satacaksınız turistlere yönelik mi yoksa iç piyasaya yönelikEvlenince bizimde dükkanımız olucakkkk inşş
Bende çok üzüldüm hatta saçlarımı kaybettim doktor birisini mi kaybettiniz dediÇok üzüldümo intihar edene,kalp krizi geçirene..
Bizim işler de önceki gibi olmasa da,bi nevi gıda işi olduğu için,bi şekilde gidiyor..
Şükür yine de..
Allah herkese yardım etsinMiyav_su canımm
Benimki inşaat mühendisi ofis açıcaz oroje dükkanıİnşallah canım rabbim gönlünden geçeni versin ne satacaksınız turistlere yönelik mi yoksa iç piyasaya yönelik
Işte örnek davranışSende benim gibi hayvanları seviyorsun yanlız aramızda bir fark varbenim hem alerjim var hem korkuyorum ama onlarsız bir hayat düşünemiyorum dükkanda 4 tane yavru köpek vardı hepsini sahiplendirdik
Turizm bu aralar çok zor bizim ülkemiz için..Bende çok üzüldüm hatta saçlarımı kaybettim doktor birisini mi kaybettiniz dedieşim mide kanaması geçirdi hergün iş başvurusunda bulunuyorum malesef yok iki tane de diplomam var 2 dil biliyorum ama ne işe yarıyor onlar otellerde bile arkadaşlarım çıkarıldı
Oy kıyamam miyavıma ben üzülme atlatıcazBende çok üzüldüm hatta saçlarımı kaybettim doktor birisini mi kaybettiniz dedieşim mide kanaması geçirdi hergün iş başvurusunda bulunuyorum malesef yok iki tane de diplomam var 2 dil biliyorum ama ne işe yarıyor onlar otellerde bile arkadaşlarım çıkarıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?