- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.021
Vay süper bir iş harikasınız birde bulunduğun ilde tik ağacı yoksa ondan getirdin Malezya'dan canım bir araştır süper bir malzemeBenimki inşaat mühendisi ofis açıcaz oroje dükkanı
Aa öyle mi bitanem süpersin hemen araştırıcamVay süper bir iş harikasınız birde bulunduğun ilde tik ağacı yoksa ondan getirdin Malezya'dan canım bir araştır süper bir malzeme
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsunIşte örnek davranış
Turizm bu aralar çok zor bizim ülkemiz için..
Allah bir çözüm yolu gösterir inşallah canım benim. Sıkmamaya çalış kendini
Hayır canım Yok ben bir mağzada gördüm birde kosgeb iş kurma kursuna seçildim gecen ay kursda birisi vardı oda bu işi düşünüyordu çok lüks bir malzeme ve kullanışlıAa öyle mi bitanem süpersin hemen araştırıcam
Sizin dükkanda var mı
Baktım da sıcak biyer olması gerekiyomuş biz karadenizdeyiz maalesef bitanemHayır canım Yok ben bir mağzada gördüm birde kosgeb iş kurma kursuna seçildim gecen ay kursda birisi vardı oda bu işi düşünüyordu çok lüks bir malzeme ve kullanışlı
Gemilerde filan kullanılan bir malzeme neme dayanıklı diye biliyorum ben canımBaktım da sıcak biyer olması gerekiyomuş biz karadenizdeyiz maalesef bitanem
Not aldım söylerim bitanem teşekkürlerrGemilerde filan kullanılan bir malzeme neme dayanıklı diye biliyorum ben canım
Bahçe takımları var ya masa koltuk falan,tik ağacından yapılıyor. Yağmura neme dayanıklı.Gemilerde filan kullanılan bir malzeme neme dayanıklı diye biliyorum ben canım
Bizim burda yetişir mi megim sen bilirsinBahçe takımları var ya masa koltuk falan,tik ağacından yapılıyor. Yağmura neme dayanıklı.
Hayatım burada yetişmiyor endenozya ve Malezya'dan ithal edeceksinizBizim burda yetişir mi megim sen bilirsin
Evet ben yemek masası ve sandalye takımını görmüştüm 8bin tl civarıBahçe takımları var ya masa koltuk falan,tik ağacından yapılıyor. Yağmura neme dayanıklı.
Rica ederim canımNot aldım söylerim bitanem teşekkürlerr
Çok özledikkk bekliyorız sınavın için dualarım seninle bitanemmmÇok çok özledim sizi ama maalesef işte derse verdim kendimi giremiyorum siz beni ozlememissinizdir ama bn yinede sizi özledim
Bulunması zor yani çok sorunsordum ama miyavım aracıları nerden bulabilirizHayatım burada yetişmiyor endenozya ve Malezya'dan ithal edeceksiniz
Yok canım sor Tabiki asla kızmam bunların aracı firmaları bulacaksınız canım internette vardır gerekirse siz kendiniz gidin yurtdışına bu firmalar ile görüşmeye yabancı diliniz varsa yoksa tercümanla anlaşır gidersiniz çünkü aracı firmalar çok para alır sizdenBulunması zor yani çok sorunsordum ama miyavım aracıları nerden bulabiliriz
Başarılar canımKizlar pazar sınavım var nette sıkıntılı ben bi kaç gün yokum hepinizi optuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?