- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.341
Ya diyorum işte bende o yüzden anlamadım bi türlü Allahı yaaaEvet daha ne olsunefos da anladigim sey mi yoksa dedi ya bende durumu gormus sandim evet dedim meger hamilelikten bahsediyomus hahahahahaaa
Bende o zaman anladim zateen yoksa anlamayacaktim devam edecektiAhaha küçük abrekalar deyince
Bide seviniyolar yaaYa diyorum işte bende o yüzden anlamadım bi türlü Allahı yaaa
Efos gel burayaHep @Efsha valla karıştırdı
Ya sen hep sevgilim diyorsun alla allah dedim bende efoşuda onaylayıncaEfos gel buraya
10 dk online olmasan hayırlı olsunlar başlardıBende o zaman anladim zateen yoksa anlamayacaktim devam edecekti
Ayyy sorma ya haber cabucak yayildi dusunsene Allahimmm tek tek sonra herkesi bulup nasil anlatcaktim10 dk online olmasan hayırlı olsunlar başlardı
İyiki son anda anladim yoksaaa
Sorma o fotoyu bende gördüm sosyal medyaya atmışlarAyyy bu arada canım obamın güzide hatunları bişi dicem. Bnm eşim gıda toptancısı kendi işi ve geçen Bi tanıdığı ona tarladan foto attı. Yılan karnabahar sebzesinin içine saklanmış, sığınmış.
Ben çok etkilendim , tamam yıkıyoruz güzelce fln ama Bi haftadır dolapta diriyordu karnabahar anca şimdi koydum ocağa psikolojisini zor attım. Tiksinmem ama acayip oldum ya aman dikkat edin güzel güzel yıkayalım. Süzelim. Silelim.
Valla uzaktan bakınca direk bebek haberi gibi duruyi, ama seni bildigim icin sıkıntı yok
M e g g 'm anacım din kültürü öğretmeni deeğilim, garip guraba bir bilgisayar programcısı ve web tasarımcıyım.
Hiic aklima gelmedi sizin kafalar nerdeValla uzaktan bakınca direk bebek haberi gibi duruyi, ama seni bildigim icin sıkıntı yok
Kızım asıl senin kafa nerde, sanki senin yaptiğin cok normalHiic aklima gelmedi sizin kafalar nerdeallahim hic de anlamadim ne safim
Hala guluyorum yaa
Bak meselaKızım asıl senin kafa nerde, sanki senin yaptiğin cok normal
Kızlar haklı
Halbuki anlamayarak ben kendimi saf zannediyordum keşke de öyle kalsaymışımHiic aklima gelmedi sizin kafalar nerdeallahim hic de anlamadim ne safim
Hala guluyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?