- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.361
@Meg bitanem kosssss komedi var
Evet daha ne olsunefos da anladigim sey mi yoksa dedi ya bende durumu gormus sandim evet dedim meger hamilelikten bahsediyomus hahahahahaaa
surpriz var dedimE anacım tebrik ettim, durumu gördüm dedim.
Bende sandım ki junior meg geliyo hani teyze sayılır ya :)))
Minik minik ABREKA lar dediCadiyla sen anlamadiniz
Sadece efos hamilelik sandi
Sonradan sen sevgilim okudu o bölümü dedin, hakkındaya baktım bekar olduğunu anladım ve koşarak uzaklaştım sitedensurpriz var dedim
anladigim sey mi dedinya durumu diyor heralde dedim
Haftasonu bizE yaramadi
Minik minik ABREKA lar dedi
Ben sevemedim bir türlü, keske baska bölüm okusaydımDisipline Girmis BirKadin ben seviyorum okuduğum bölümü ya o yüzden üniversite de de onu okudum.
Seviyorum programcılığı.
Ama şu an ortalığı fena karıştırdım ya nickimi kepçe yapcam :)
Oyle diyince anladim yoksa hala anlamamistimMinik minik ABREKA lar dedi
Ben sevdiririm sana kuzum, zombi gibi saatlerce pc başında kod yazardık, özledim valla öğrencilik günlerimi.Ben sevemedim bir türlü, keske baska bölüm okusaydım
Bende cok guldum meg biran once gelse de okusaAyyy ne güldüm allahım çocuklarda bana bakıyor oğlum anne niye gülüyorsun diyor ne cevap vereyim şimdi ben 6 yaşındaki çocuğa
Ayyy ne güldüm allahım çocuklarda bana bakıyor oğlum anne niye gülüyorsun diyor ne cevap vereyim şimdi ben 6 yaşındaki çocuğa
Ay bir gün hiç unutmam uygulamalı sinavda flashla animasyon yapiyordukBen sevdiririm sana kuzum, zombi gibi saatlerce pc başında kod yazardık, özledim valla öğrencilik günlerimi.
Ben ne güzel sessiz sedasız okuyup beğeniyordum sizi bugün bi anda ne oldu anlamadımBi teyze varmış oğlum kepçe gibi karıştırırmış ortalığı :) o teyZe düşmüş ölmüş
Ay bir gün hiç unutmam uygulamalı sinavda flashla animasyon yapiyorduk
3 kisi yan yanayiz
Arkadasin biri sinav boyuunca hicbirsey yapmadi, cunku bolumu sevmiyor ogrenmek istemiyordu
Diger arkadasla ben yaptik
Yapmayan arkadasim benden istedi kopyasini flash bellekle hocaya teslim edecektik
Vermedim
Gozlerim patladi cunku yapana kadar
Diger arkadas verdi
Sinav sonucu ikiside 40 almis
Hoca anlamis cunku ikisinde de ayni hatalar var
80 puani ikisine bölusturmustu
Hey gidi günler
Ay bir gün hiç unutmam uygulamalı sinavda flashla animasyon yapiyorduk
3 kisi yan yanayiz
Arkadasin biri sinav boyuunca hicbirsey yapmadi, cunku bolumu sevmiyor ogrenmek istemiyordu
Diger arkadasla ben yaptik
Yapmayan arkadasim benden istedi kopyasini flash bellekle hocaya teslim edecektik
Vermedim
Gozlerim patladi cunku yapana kadar
Diger arkadas verdi
Sinav sonucu ikiside 40 almis
Hoca anlamis cunku ikisinde de ayni hatalar var
80 puani ikisine bölusturmustu
Hey gidi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?