- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.596
- 33
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.801
Ben oyle dedim ama meg bilir kabul ederse yapariz
Bilmem ben bir tuhaflik goremedim,biz butun gun profillerde yapiyoruz aynisini yivrimYoo bişey olduğu yok. Sadece burdaki kadronun nerdeyse aynısı,geyikte başka bir topikte sohbet ediyor.
Sence de garip değil mi?
Ben oyle dedim ama meg bilir kabul ederse yapariz
Alintilayamamisim efosum usttekini sana yazdimGerçi ben oje kullanmıyorum, sizi takip ederim. Eğer olursa yani ben olmasam da başlayın.
Ayni yorumu 2lere yapinca birini duzenleyip oylr yaziyorlar ama istersen kalabilir de hayatim[QUOTE="Efsha, post: 49658376, member: 79058oyleAnladım cnm, bende yeni dahil oldum ya tam bilmiyorum kuralları. O yüzden şimdi geçmiş mesajları okuyunca dedim oh başlamışlardır diye heyecanla geldiydim son sayfaya.
Ya Bi de aklıma gelmişken sorayım bazen ' mesaj tekrarı' yazıyorlar forum da o ne ?
Ayni yorumu 2lere yapinca birini duzenleyip oylr yaziyorlar ama istersen kalabilir de hayatim
Ben simdi cikayim gece gelirim ojemi suruyum de belki yarisma baslamis olur
Sen katilmiyor musunYarışma yapmak istiyorsanız,organize olup yapın,benimle alakası yok.
Meg gergin gibisinYarışma yapmak istiyorsanız,organize olup yapın,benimle alakası yok.
Üzgünüm diyelim.Meg gergin gibisin
Allah'a şükür baş cadım, neyin var n'lduÜzgünüm diyelim.
Napıyomuş pasaklı cadım
Öyle bir kural yok.Kızlar bu arada, arada buraya uğruyorum da başka topiklerde geyik yapmıyorum genelde bdvde yapıp ban yiyorum.
Keskin kurallar varsa söyleyin de ona göre şeapıyım
Geçmiş olsun canım huzurlu uykular :*Tüm obama hayırlı geceler diliyorum, oğlum uyudu bende uyucam, üç gecedir hastalıktan rahat uyuyamadık, göz altlarım çöktü
Allah hepinize rahatlık versin.
M M e gbayan nihayet @ozlemm1990 Azra910 Disipline Girmis BirKadin M e g g
Iyi geceler D DesifreUye kuzum yafrukurtumTüm obama hayırlı geceler diliyorum, oğlum uyudu bende uyucam, üç gecedir hastalıktan rahat uyuyamadık, göz altlarım çöktü
Allah hepinize rahatlık versin.
M M e gbayan nihayet @ozlemm1990 Azra910 Disipline Girmis BirKadin M e g g
Uu tuhaf olmuş hakkaten.Öyle bir kural yok.
Zaten varolan bir topiğe gene yazabilirsin elbette.
Ama burda tam kadro sohbet ederken,gidip yeni bir topik açmak etiketleye etiketleye bir tanesi çağırmış hem de..Kırıcı oldu.
Toparlarım ya sorun yok :)
Abrekaynana da açmış yeni bi topikUu tuhaf olmuş hakkaten.
Sıkma canını Meg'im :**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?