- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.841
bak whatsap bile açmıyom kızlar grup açaçak diye
Allah Allah çok ağır atlatıyorsunuz gribi demek,çok üzüldüm. Allah şifa versin canımKızlar çok kötüyüm hiç böyle olmamistim oksurugum kesilmiyor ustune yine ateşim çıktıkucuk kardesimide yatırdık hastaneye o bnden dahada kötü dualarınizi esirgemeyin çok kotu durumdayım
Abreka konunda olay çıkarıp banlatırım bak
Boşver ayol yeni üyelerin kaynaşması bize mi kaldı
Ben 2009dan beri üyeyim 2016da anca kaynaştım bırak emek sarfetsinler
Bende yeni üyeydim ama baktım bu topiktekiler içten samimi, açık açık dedim, yafrukurt olmak istiyorum diye. Bu arada M M e g editörlü sohbet hiç de çekindirmiyor ne alaka yani sen insan değil misin, yada biz askeriz sen rütbeli misin yooo kardeş kardeş takılıyoruz işte.
AmaAzra910 'ya trip yapma valla lavabodan giriyorum gizli gizli , sırf Bi kontrol edeyim ben çıkarken oba gergindi diye. Aklım kaldı .
Bu sıcak obaya yakışmaz bu haller
Benim çok moralim bozuk çıkıyorum ❤
Bilmem efoşum işteNeden canım?
Sen değil.Senden geriliyomuymşum
Öyle mi dedilerSem değil.
Diğer topiğe gidenler
Alıntıladığımı okur musunÖyle mi dediler
Haklısın yafrukurtumBende yeni üyeydim ama baktım bu topiktekiler içten samimi, açık açık dedim, yafrukurt olmak istiyorum diye. Bu arada M M e g editörlü sohbet hiç de çekindirmiyor ne alaka yani sen insan değil misin, yada biz askeriz sen rütbeli misin yooo kardeş kardeş takılıyoruz işte.
AmaAzra910 'ya trip yapma valla lavabodan giriyorum gizli gizli , sırf Bi kontrol edeyim ben çıkarken oba gergindi diye. Aklım kaldı .
Bu sıcak obaya yakışmaz bu haller
Allah Allah çok ağır atlatıyorsunuz gribi demek,çok üzüldüm. Allah şifa versin canımPembis Hayaller im
Seni gererim amaaaBence ondan değil ya senden gerilinilir mi tatlı şey
Bana dokunmayın şuan litfin ocem bozulurrrSeni gererim amaaa
Geçen sefer ben de sürünmüştüm. Bu seneki grip mikrobu berbatttUtanmasam oturup agliyacagim yahiç bilmiyorum niye böyle olduk off moralim çok kötü
Moralim kötü diyor ya yirim kötü olmasın bebeğim geçecekUtanmasam oturup agliyacagim yahiç bilmiyorum niye böyle olduk off moralim çok kötü
Gimler gatıleyyoM e g g hadiiii sür gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?