- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.921
Biliyorum cadııı karşılıklı şakalaşabildiğin insanlarla arkadaş olacaksın işte böyleBiliyorum tabiki kuzum gülelim diye atıyorum capsleri de :***
7/24 böyle olBen geldim herkese bir enerji geldi işte pozitif enerji yayıyorum çünkü neşemle
KesinlikleBiliyorum cadııı karşılıklı şakalaşabildiğin insanlarla arkadaş olacaksın işte böyle
Eski dostumKesinlikle
Immmmmm
Ellerine sağlık pisim
Olmuş mu o kadarEski dostumbdv de az yorumlaşmadık vay be 1 sene olmuş
Teşekkür ederimSana ayrı tepsi yaptım, getiriyorum asansördeyim
Eski üyeliğimle beraber 1 sene oluyor işteOlmuş mu o kadar
Yoksa 2016dan 17ye geçişe mi dion 1 yıl diye
Saçmalamaya başladım gece yarısı yaklaşıyor cadıya dönüşücem
Eline sağlık canım nefisssKek yaptım bize Eki Görüntüle 1937661
Whatsaptan ödev mi veriyorSelammm kk nın en hoş alımlı hanımlarınasılsınız bakim ben bu ara yoğunum okul tatil ama öğretmenimiz watsaptan habire ödev veriyor mecbur yaptırmak zorundayım tatil onlara yaradı biz yine koşturmaca anca fırsat buldum yazmaya bi çay içebildim anca kendi adıma ee neler var neler anlatın hele
Eline sağlık canım nefisssKek yaptım bize Eki Görüntüle 1937661
Seni eKitetleyip bi yerlere çağırırlarsa gitme sakkınSelammm kk nın en hoş alımlı hanımlarınasılsınız bakim ben bu ara yoğunum okul tatil ama öğretmenimiz watsaptan habire ödev veriyor mecbur yaptırmak zorundayım tatil onlara yaradı biz yine koşturmaca anca fırsat buldum yazmaya bi çay içebildim anca kendi adıma ee neler var neler anlatın hele
Eski üyeliğimle beraber 1 sene oluyor işte
Sorma abrekam hemde nasıl var ya sayfalarca ağlıcam ağlayamıyorumWhatsaptan ödev mi veriyorAllaha şükür biz iyi zamanda okumuşuz
Nerden buluyon kız bunları
Numaranı vermeseydin keşke ilk defa duydum whatsaptan ödev vermeyiSorma abrekam hemde nasıl var ya sayfalarca ağlıcam ağlayamıyorum
Eline sağlık canım nefisss
Bende gitmek istemiyorum megim koru beniSeni eKitetleyip bi yerlere çağırırlarsa gitme sakkın
Iyiyim ben kendi adıma,tüm gün kedi evi yaptım dağıttım şükür
Eki Görüntüle 1937669
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?