- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.941
Arayan bulur şekerimNerden buluyon kız bunları
Bende gitmek istemiyorum megim koru beniSeni eKitetleyip bi yerlere çağırırlarsa gitme sakkın
Iyiyim ben kendi adıma,tüm gün kedi evi yaptım dağıttım şükür
Eki Görüntüle 1937669
Gitme,obadan ayrılanı kurtlar ayular kaparBende gitmek istemiyorum megim koru beniayy ne kadar güzel bi yuva olmuş eline sağlık
Teşekkürler bu aradaBende gitmek istemiyorum megim koru beniayy ne kadar güzel bi yuva olmuş eline sağlık
Kapışalım birgünArayan bulur şekerim
Hee canı sıkılıyor belli ki bende başka anlam yükleyemedimAhterim teşekkür ederim bebeğim,
Hoş geldin kuzum biz iyiyiz çok şükür, sende her şey yolunda mı?
Vatsaptan ödev mi veriyor.. Nasıl yani, okulda vermiyor mu? Yoksa okulda verdikten sonra canı sıkıldıkça ödev dağıtıyo gibi olmuş
Bana uyarKapışalım birgün
Ben vermedim ki istediler telefon kullanmıyorum desem inanırlar mı ki senceNerden buluyon kız bunları
Numaranı vermeseydin keşke ilk defa duydum whatsaptan ödev vermeyi
Alemsin yaaaSaka yaptiydim cupcakeler netten ben pogaca yaptim yapan kisinin hakkina girmiyim :)
Ben ilkokula giderken daha şu antenli telefonlar varya bizim öğretmenler ondan kullanıyoduBen vermedim ki istediler telefon kullanmıyorum desem inanırlar mı ki sencebide herkes ordan bakıp yaptırıyor bizimki Fransız kalır dedim yazık yoksa telefonu kapatsam da olurdu aklıma bi dünya fikir geldi artım sistem bu şekilde herkesin nosu mecbur var watsap olmayana mesaj gidiyor durum o derece vahim
Valla Mune ablam saolsun hiç acımadı 3 gün şutladı beniGitme,obadan ayrılanı kurtlar ayular kapar
Yaw neler diyorum yaaa
Olsun gitme sen
Bende sizi seviyorumAlemsin yaaaseviliyorsun
Nerden bulduğunu çözüyümde öyle amaBana uyar
Karışık beNerden bulduğunu çözüyümde öyle ama
İyi geceler canım :**iyi geceler yafrular
Bi günde fincan keki yarışması yapakNerden bulduğunu çözüyümde öyle ama
70 kg olmisumBi günde fincan keki yarışması yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?