- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.141
Hoşbuldum canım nasılsın?Hoşgeldin özlemimmmmmm güzel bebişli kadınnnn
İyiyim şükür canım ECE uyudu şimdi. Ayy ellerine sağlık tamda ihtiyacım olan içecek hepimize afiyet olsunİyiyimTriplimelek Megi kuzum sen nasılsın, bebiş nasıl
Kahve yaptım hepimize öğlen kkeyfiEki Görüntüle 1937924
İyiyim şükür canım ECE uyudu şimdi. Ayy ellerine sağlık tamda ihtiyacım olan içecek hepimize afiyet olsun
Malzemeler eksik sanki 10 kilo patates lazımHaddi yapalım yahnii
Şubat 18'de 1 yaşına girecek inşallahBen de tam onu diyecektim, ecemiz uyurken sen de yorgunluk kahvesi iç.... Kaç yaşında ece
D DesifreUye canım oğlun nasıl oldu iyidir inşallah
İyiler çok şükür canım. Baya yoğunsun bugün kolay gelsin sana yap bakalım güzel güzel yemekleriTriplimelek Megi bebepim nasılsın, çocukların fln nasıllar.
Benim kahvaltıya misafirim vardı, o gitti evi sil süpür yaptım, akşam yemeğe kaynanamlar gelecek mutfağa gircem.
Bugün göremezseniz beni merak etmeyin.
Öpüyorum yavru kurtlar.
Hepiniz Allah'a emanet olun.
Ayy hem kahvaltı hem akşam yemeğine misafir Allahtan gelenim gidenim Yok tok gelir aç giderler ahahahaTriplimelek Megi bebepim nasılsın, çocukların fln nasıllar.
Benim kahvaltıya misafirim vardı, o gitti evi sil süpür yaptım, akşam yemeğe kaynanamlar gelecek mutfağa gircem.
Bugün göremezseniz beni merak etmeyin.
Öpüyorum yavru kurtlar.
Hepiniz Allah'a emanet olun.
Oh iyi bari çok sevindim iyi olmasına çocuklarımız hasta olunca hayat duruyor resmen. Daha da iyi olur inşallahDaha iyi canım çok teşekkür ederim sorduğun için. Ateşi yükselmiyo artık, burnu hala biraz tıkalı.ama topladı epey. Senin çocuklar Nasıl.
Tüm obaya selam olsun.
Takcez dediydiler zatiMadalya takçek TDK bise
Şubat 18'de 1 yaşına girecek inşallah
Daha iyi canım çok teşekkür ederim sorduğun için. Ateşi yükselmiyo artık, burnu hala biraz tıkalı.ama topladı epey. Senin çocuklar Nasıl.
Tüm obaya selam olsun.
Bende senin gibiyim arada bir annem gelir o kadar o da kıyamam zaten gelince kendi yemek yapar anne eliyle bir başka olur tabiki bizde yerizAyy hem kahvaltı hem akşam yemeğine misafir Allahtan gelenim gidenim Yok tok gelir aç giderler ahahaha
Kolay gelsin
Öperiz canım bizde seni öptükEvlatları benim için öpün :) sağlıkla büyüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?