- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.161
Zati güzelmişTakcez dediydiler zati
Zati güzelmiş
Beyin damarlarımda tıkanıklık var ve ağrı yapıyo 14 ünde bidaha ilaçlı mr ye giricem başka bişey varmı diye çok şiddetli baş ağrılarım var megim sanki beynim büyüyo gibi hissediyorumNeyin var ki?
Benim annem de senede 2 kere falan gelir alır getirir yapar bide :) anne başka tabi 40 tane el bi araya gelse tutamaz yeriniBende senin gibiyim arada bir annem gelir o kadar o da kıyamam zaten gelince kendi yemek yapar anne eliyle bir başka olur tabiki bizde yeriz
Beyin damarlarımda tıkanıklık var ve ağrı yapıyo 14 ünde bidaha ilaçlı mr ye giricem başka bişey varmı diye çok şiddetli baş ağrılarım var megim sanki beynim büyüyo gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. İnşallah mr da başka bişey çıkmaz. Allah acil şifalar versinBeyin damarlarımda tıkanıklık var ve ağrı yapıyo 14 ünde bidaha ilaçlı mr ye giricem başka bişey varmı diye çok şiddetli baş ağrılarım var megim sanki beynim büyüyo gibi hissediyorum
En güzel zırvalama yarışması
EvetEn güzel zırvalama yarışması
Inşallah çok ciddi bişeyin yoktur ve inşallah çabucak şifa bulursun canımmBeyin damarlarımda tıkanıklık var ve ağrı yapıyo 14 ünde bidaha ilaçlı mr ye giricem başka bişey varmı diye çok şiddetli baş ağrılarım var megim sanki beynim büyüyo gibi hissediyorum
Saol meg'imInşallah çok ciddi bişeyin yoktur ve inşallah çabucak şifa bulursun canımm
Saol canımOy gecmis olsun papatyam
Sen de sağol PapatyamSaol meg'im
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. İnşallah mr da başka bişey çıkmaz. Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?