- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.301
Ne demek her zamanBayan nihayet,sen trip atma diye,ben etiket atayım sana didiydi kürksüz
Ayrıyeten teşekkürler
Özlemcimmmm teşekkürler yafrukurtum
Iyi geceler güzel obamın çıtır hatunları
Eki Görüntüle 1938213
Aman hava soğuk üşümeyin
Eki Görüntüle 1938215
Bayan nihayet,sen trip atma diye,ben etiket atayım sana didiydi kürksüz
Ayrıyeten teşekkürler
Özlem bence sen izcibaşı olmalısın,kabul edersen eğerNe demek her zaman
Ni dimek efenim bilmukabele,istirham ederim litfen ama litfenOh be, ısındımdımdım, çok üşüyodum özlemim
Çok düşüncelisiniz teşekkür ederim
Ni dimek efenim bilmukabele,istirham ederim litfen ama litfen
Kim trip atıyomuş bana,
Bayan nihayet,sen trip atma diye,ben etiket atayım sana didiydi kürksüz
Ayrıyeten teşekkürler
Bilakis siz değil,bendeniz oynadım o topuAlaaaaaaageyik küçüktümmmm ufacıktım toppp oynadım acıktım
Bilakis siz değil,bendeniz oynadım o topu
Olur tabi görevim ne olacak tam olarakÖzlem bence sen izcibaşı olmalısın,kabul edersen eğer
Zaten yapmakta olduğun,izcibaşının görevlerinden..Olur tabi görevim ne olacak tam olarak
Birmukabele efendim teveccciiiüğğğünüz...ne kadar da naif bir bağyansınız....birlikte karşılıklı kahve yudumlar mıyız, niyetim ciddi...
Bende geleyimmi kahveye dayanamamBirmukabele efendim teveccciiiüğğğünüz...ne kadar da naif bir bağyansınız....birlikte karşılıklı kahve yudumlar mıyız, niyetim ciddi...
Niyetim ciddi demiş gıı boşver sen niyeti bozuk gibi geldi banaBende geleyimmi kahveye dayanamam
Olur tabiki de zaten sürekli pesinizdeyim her bulduğum vakitte bakıyorum buraya her baktığımda da paylaşimlarimi yaparım efenimmmZaten yapmakta olduğun,izcibaşının görevlerinden..
Ateşi tazelemek. etiket atıp yafrukurtları ormandan obaya toplamak.
Ayy hiç öyle düşünmemiştimNiyetim ciddi demiş gıı boşver sen niyeti bozuk gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?