Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Alt ve üstüne yaptığım korungaçlar çökmüş gitmiş, lodos var ama ondan olamaz ki ben çok sağlam yaptım
Yafrım bu çok çetin kış koşullarında hele de senin olduğun il gibi karlı illerde, plastik gibi malzemeden yapmak gerek evi yoksa hüsran olabiliyor bu şekilde..
Benim leğenden evi gördün ya,o leğenin tanesi 7.5 tl. Ev için iki adet gerek. Yani toplam 15 tlye çok sağlam bir ev yapmış oluyosun..
Üstelik o leğenler fotoda belli değil belki ama,7-8 pisi alır içine,büyük yani..

İlk yuvamdı o benim, nasıl oldu bu, biri yaptıysa hakkımı helsl etmiyorum. Nasıl bi üzüntü içerisindeyim anlıyorsun di mi? Emeğime mi yanayım, oraya giren kedicik üşüyecek, ıslanacak buna mı yanayım çok moralim dibe çöktü şu an. Bir dahakini leğenden yapacağım. O da olmadı, tahta çakacağım. Allahım sinirlerim altüst oldu

Canım benim seni anlamaz mıyım
Benim senelerdir yaptığım koliden evler en fazla 2 gün dururdu yerlerinde. Üstelik üzerlerine 'kedi evidir atmayın!' yazardım.
2 ayaklı hayvanlar çok memelekette..

İçine havlu eski polar battaniye koydum,kuru mama da koydum yuvanın içine dün biliyosun,bugün kontrol ettim,her birinin içinde sayamadığım ama tahminimce 5/6 tane falan pisi vardı..
Çok mutluyum huzurluyum çok şükür..
Yarın yaparsın yine sen de üzülme bebeğim

Çok güzel ben de yapacağım inşallah iki ayaklılar bi zarar vermezler!!!!!! İnan çok üzüldüm ama kim yıprattıysa ona inat yapıcam. Bu hava.şartları olsa dahi...:)

Neyle bağladınız bunu abla, ben neylw bağlayabilirim, silikonla olur mu sağlam?
Silikon sürdük önce. Sonra kurumasını çok beklememek için küçük delikler açtı o yan taraflara eşim ve kelepçe ile birleştirdi her birini.
Ama bence sadece silikon da yeterliydi ve yeterli yani.. Kurumasını beklersin,yarım saate kurur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…