- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.401
Selamlar kızlar her şey üst üste geliyordun babam kaza geçirdi çok sukur bisey yok ayağı sargıda ne kadar kötü günler ya psikolojim alt ust olmuş durumda ne yapacağım bilmiyorum artık
Bitanem cok gecmis olsun ne diyecegimi bilemiyuorum cok uzuldum gececk ama aglamaSelamlar kızlar her şey üst üste geliyordun babam kaza geçirdi çok sukur bisey yok ayağı sargıda ne kadar kötü günler ya psikolojim alt ust olmuş durumda ne yapacağım bilmiyorum artık
Beni de alın aranıza beni de
Eki Görüntüle 1938306
Günaydın Canım, ben karşılayayım o zmn seni
Sana şöyle kahve ve kurabiyeni ikram edelim önce
Selamlar kızlar her şey üst üste geliyordun babam kaza geçirdi çok sukur bisey yok ayağı sargıda ne kadar kötü günler ya psikolojim alt ust olmuş durumda ne yapacağım bilmiyorum artık
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir buna da şükür daha kötü birşey olmamış. Üzülme lütfen güçlü olSelamlar kızlar her şey üst üste geliyordun babam kaza geçirdi çok sukur bisey yok ayağı sargıda ne kadar kötü günler ya psikolojim alt ust olmuş durumda ne yapacağım bilmiyorum artık
Iyi geçmesine sevindim canım. Önce hafif birşeyler ye uyu biraz istersen dinlen kafan rahatlasin birazİzcibaşımm, sabahki dürtüklemen için de teşekür ediyorum, sınavımı sorduğun için de.. Şimdi geldim. İyi geçti 1.30 saat uykuyla duruyorum ve de çok açımmmm
Gell yafrukurtum, hoşgeldin
Men de isterem
Pamuğum, çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Daha iyi mi baban?
Kizlar gunaydin gecikmeli geldim hepinizi opuyorum
Iyi geçmesine sevindim canım. Önce hafif birşeyler ye uyu biraz istersen dinlen kafan rahatlasin biraz
Hadi gelin yafrukurtlarim öğlen yemeği hazirrrrr
Eki Görüntüle 1938340
Hadi gelin yafrukurtlarim öğlen yemeği hazirrrrr
Eki Görüntüle 1938340
Çok geçmiş olsun canımSelamlar kızlar her şey üst üste geliyordun babam kaza geçirdi çok sukur bisey yok ayağı sargıda ne kadar kötü günler ya psikolojim alt ust olmuş durumda ne yapacağım bilmiyorum artık
bayan nihayet Azra910
@Megnese-li_hilos
@Papatya gelini D DesifreUyeHannaz
bulca FalanFilan2025 @Birfidandik
TopraKahveBob Miyav_su
chocolate19 @koremanya
HanimKelesimiGetir @Aygen Beria
Hadi kızlar yemek hazır buyrun şifa niyetine portakal suyu da hazırladım hadi afiyet olsun
bayan nihayet Azra910
@Megnese-li_hilos
TopraKahveBob Miyav_su
chocolate19 @koremanya
Hadi kızlar yemek hazır buyrun şifa niyetine portakal suyu da hazırladım hadi afiyet olsun
bayan nihayet Azra910
@Megnese-li_hilos
TopraKahveBob Miyav_su
chocolate19 @koremanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?