Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Selamlar kızlar her şey üst üste geliyor dun babam kaza geçirdi çok sukur bisey yok ayağı sargıda ne kadar kötü günler ya psikolojim alt ust olmuş durumda ne yapacağım bilmiyorum artık

Çokkk geçmiş olsun canım, kaza da, hastalıkta bizim için, babanın kaza olayından başka ne var bilmiyorum hani herşey üst üste geldi dedin ya, her ne ise hepsi imtihan, herşey insanoğlu için.

Geçer, unutulur, yenisi yaşanır. Dünya döner.

Her ne yaşıyorsan, en az hasarla kurtulmaya bak, her ne ise elbet geçer, sana sen kalırsın

Selamlar kızlar her şey üst üste geliyor dun babam kaza geçirdi çok sukur bisey yok ayağı sargıda ne kadar kötü günler ya psikolojim alt ust olmuş durumda ne yapacağım bilmiyorum artık
Bitanem cok gecmis olsun ne diyecegimi bilemiyuorum cok uzuldum gececk ama aglama

bayan nihayet canım inşallah sınavın iyi geçmiştir başarılar

İzcibaşımm, sabahki dürtüklemen için de teşekür ediyorum, sınavımı sorduğun için de.. Şimdi geldim. İyi geçti 1.30 saat uykuyla duruyorum ve de çok açımmmm

Beni de alın aranıza beni de

Gell yafrukurtum, hoşgeldin

Eki Görüntüle 1938306
Günaydın Canım, ben karşılayayım o zmn seni

Sana şöyle kahve ve kurabiyeni ikram edelim önce

Men de isterem

Pamuğum, çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Daha iyi mi baban?

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir buna da şükür daha kötü birşey olmamış. Üzülme lütfen güçlü ol

Iyi geçmesine sevindim canım. Önce hafif birşeyler ye uyu biraz istersen dinlen kafan rahatlasin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…