- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.361
Tatlı rüyalar bebeğimAblacım ben yatıyorum, 1.30 saat sonra kalkıp sınava gidicem. güzel sabahlar
Selam hataylımısın?
Anladım bende iskenderunluyum ama ailem ARSUZ da oturuyor şu an bende dörtyoldayım eşimin işinden dolayıSelam. Hatay li değilim ama 10 senedir İskenderun da yaşıyorum:)
Evet güzel tesadüf oldu:) bende Dortyola ilk defa geldim 4ay oldu buraya gelelı alışmaya çalışıyorum ıskenderunu çok özlüyorum yarım saat lik yol ama pek fazla gelme imkanım olmuyor oğlum okula gittiği için eşimin işlerinden dolayiBnm eşimin ailesi de Arsuz'da oturuyor:) ben İskenderun'da:) ne güzel tesadüf oldu :) Dörtyol a hic gitmedim:)Triplimelek Megi
Buranın çarşısı çok dağınık hiç güzel değil iskenderunun sahili yeter dimi:)) payas dörtyol 10dk bile değil yakınIskenderun konforu başka ilçede yok haklısın. Ama iş için katlanılıyor mecburen. Allah kimseyi işinden etmesin:) Benim eşimin işyeri Payas'ta ama her gün gidiş geliş yapıyorTriplimelek Megi
Gerçekten sevindim aynı yerden biriyle tanıştığıma bi ara antakyadan biriyle tanışmıştım oda tayini çıktı antalya ya gittiler.Bnm eşimin ailesi de Arsuz'da oturuyor:) ben İskenderun'da:) ne güzel tesadüf oldu :) Dörtyol a hic gitmedim:)Triplimelek Megi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?