- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.701
Amin canım hayırlı cumalar
Iyi yapmışsın darısı başıma bende uzun uyumak istiyorum
Sevgili obamher şey yoluna giriyor babam iyileşti kardeşim hastaneden çıktı bnde sukur iyiyim cok zor günlerdi ama hepsini atlattiyorum sanırım sonsuz şükürler olsun
Sizler nasılsınız neler var neler yok
Merhaba izciler, yafrukurtlarrr
kurt kopegiKendi el emeğim olsun demiş.Avatarındaki kurtun (kurt mu tilki mi bilemedim ) akıbetini bilen yok
dimi ya cok ciksssGurt küpeği o
dimi ya cok ciksss
karizmatik hayvan yerim ben onuuu
Kurtunu bilmişim iştekurt kopegi
Evet kurt köpeği,başka bir şey mi dedikGurt küpeği o
ne kadar da sakaci bir deynepnazKurtunu bilmişim işte
Evet kurt köpeği,başka bir şey mi dedikben sizi bakalım biliyor musunuz diye denedim
Niye noldu ki bahaneciiRezil oldumyine kaçayım ben
nerde o
ne kadar da sakaci bir deynepnazaksama ne yemek yaptin fikir versene
Tam karar veremedim ama bugün fazla uğraşasım yok ,çorba var,çoktandır patates salatası yapmadım ,onu yapayım diyorum,yanına turşu.nerde o
ne kadar da sakaci bir deynepnazaksama ne yemek yaptin fikir versene
Benim velet okuldan gelmek üzere çıkmam lazım,anasını bilgisayar başında görmesinNiye noldu ki bahanecii
Piki ama sora gelTam karar veremedim ama bugün fazla uğraşasım yok ,çorba var,çoktandır patates salatası yapmadım ,onu yapayım diyorum,yanına turşu.Buldum çoktan beri turşu kavurma da yapmadım ,turşu kavurayım ben,iyi ki sordun aklıma geldi
Benim velet okuldan gelmek üzere çıkmam lazım,anasını bilgisayar başında görmesin
bi bitemedi gecen aydan beri internetiInterneti az kalmıştı en son
Tam karar veremedim ama bugün fazla uğraşasım yok ,çorba var,çoktandır patates salatası yapmadım ,onu yapayım diyorum,yanına turşu.Buldum çoktan beri turşu kavurma da yapmadım ,turşu kavurayım ben,iyi ki sordun aklıma geldi
Benim velet okuldan gelmek üzere çıkmam lazım,anasını bilgisayar başında görmesin
Sen pasta börek falan da yap bu akşam yemeğine bencebi bitemedi gecen aydan beri interneti
cok iyi oldu ya tursu , bende de var kv sagolsun
yanina da patates haslarim
emin ol bu dediklerim daha cok gecerliSen pasta börek falan da yap bu akşam yemeğine bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?