- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.741
Teşekkurler @Meg
Allah saglıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Cennet kokulu melekler onlar.bayan nihayet
Inşallah. Ilk defa mi teyze olacaksın?Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah korişim
Inşallah. Ilk defa mi teyze olacaksın?
Benim kardeşimde senin gibi.Evet çok heyecanlıyım onun kap atışları, büyümesi, tekmelemesi, kokusu içinşimdiden anne yarısı hissediyorum
Benim kardeşimde senin gibi.
Çok seviyor çocukları hele benim yaramazları.
Yiğen olurda sevilmez mi? Insanin canından kanından bir parça.
Teşekkür ederimmm. Amin, inşallah.Sevilir hele bebişken daha çok sevilirbebek kokusu allah sana ve çocuklarına uzun ömür versin
Iyi akşamlar canim:)Hayırlı akşamlar
Evet canım sen gittin ben geldim ama hep okuyordum yazdıklarınizi az çok biliyorum. Herşeyin yolunda gitmesine herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Evet canım sen gittin ben geldim ama hep okuyordum yazdıklarınizi az çok biliyorum. Herşeyin yolunda gitmesine herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Bende bu sabah herkesi alintilarken Koremanya yazıyorum çıkmıyor du dedim herhalde nick değişti haklıymışımIyim canımcim.
Geleyim de kendimi bir tanıtayım dedim
Yeni üyelik aldım tatlım.Bende bu sabah herkesi alintilarken Koremanya yazıyorum çıkmıyor du dedim herhalde nick değişti haklıymışım
Canım hayırlı uğurlu olsun. Teyze anne yarısı derler inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızSevilir hele bebişken daha çok sevilirbebek kokusu allah sana ve çocuklarına uzun ömür versin
Iyiyim canım teşekkür ederim. Benim minnak cadı ile uğraşıyorum bir yandan oğlumla ders çalışıyoruzSağol kuzum çok teşekürler
Nasılsın naisl gidiyor bakalım
Herkesi özel not aldimYeni üyelik aldım tatlım.
Sağol beni de unutmadıgın için
Ay maşallah, Allah nazarlardan saklasın.Herkesi özel not aldimkimseyi unutmayayım diye
Evet canım kızım
Bi fırt çekeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?