- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.021
Merkezden kuleyeTamam melegim anladim
Ev interneti sınırsız alsanıza ya,daha ekonomik değil mi o?
3 güne biter neyseki akşamları eşim evde ondan baglanirimYine iyiymis ya
Obada banada şöyle ssklı bi iş versen maaşlıHayırlısıyla iş bulursun inşallah canım
Yaaa ben oymakbaşısıyım amaaa
Hem eve hem tele ayrı alıyoruz o zamanda fazla oluyor bize ne yazikki eşim tam internet gezgini yetmiyor cok bizde sinir getirdik buraya da yeni taşındık bu ara konustuk ama bakicaz artikEv interneti sınırsız alsanıza ya,daha ekonomik değil mi o?
Oy canımm kıyamam sana ben sana iş mi yokObada banada şöyle ssklı bi iş versen maaşlıgüvenlik olcam sanırım bi işe başvurcam olmazsa güvenlik görevlisi olucam
Bizim evde de,iş yerinde sınırsız,hem kablo tv de var. 40 Tl.Hem eve hem tele ayrı alıyoruz o zamanda fazla oluyor bize ne yazikki eşim tam internet gezgini yetmiyor cok bizde sinir getirdik buraya da yeni taşındık bu ara konustuk ama bakicaz artik
Abowww ne çabuk bitmişBenimde bu ay 2kere astim
Benim 4gb netim vardi bitirdim daha yenilenmesinden 10gun icinde bitirdim
Bende komşudan geçinenlerdenimBizim evde de,iş yerinde sınırsız,hem kablo tv de var. 40 Tl.
Gece film de izliyoruz biz..
Yeni yerde düzeni oturtursunuz,bakarsınız sora canım
Inşallah canımBizim evde de,iş yerinde sınırsız,hem kablo tv de var. 40 Tl.
Gece film de izliyoruz biz..
Yeni yerde düzeni oturtursunuz,bakarsınız sora canım
Diğer evimizde komsuyla ortak almıştık beraber ödeme yapıyorduk rahat tim orda ne güzel buraya yeni taşındık sayılır kimsede de internet yok herkes tel.den giriyomus inşallah eşim ikna olursa alırız ya böyle kötü oluyor tadı çıkmıyorBende komşudan geçinenlerdenim
Çooookkkkk özledikkkİyi akşamlar canım obambugün yorucu bi gün geçirdim, dışarıdaydım anca geldim özlediniz mi beni
Çooookkkkk özledikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?