- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.001
SüpeerrBenim de annem gelecek , oleyyyyy
Yaz hatta foto isterizCanınız çeker mi, anacığıma yaptığım mamaları yazayım mı, o gün kaynanacığım yemediydi ya , bak aklıma geldi sinir oldum yine .
Yaz hatta foto isteriz
Ben link paylasmis olabilirim ama hatirlamiyorum da.Azra910 D DesifreUye napıyosunuz bakalım?
Kim var şu an başka burda obada?
abreka,
sakıncalı! Yani,reklam içerikli veya site yönlendirme linkli değilse,sorun yok..
Nerde paylaştın linkBen link paylasmis olabilirim ama hatirlamiyorum da.
Ben link paylasmis olabilirim ama hatirlamiyorum da.
Nerde paylaştın linkTopraKahveBob izcibobum?
Başka site linki,blog adresli linkler paylaşmıyoruz forumun hiçbir yerinde.. Abreka sormuştu da..
Afiyet olsun şimdiden. Annene selamlar D DesifreUye şekercim,ellerine sağlık ımmm misssÖnce yazayım, foto da atarım .
O gün kaynanam tok geldi ya. Bugün annem aradı kızım yemeğe gelmeyiz dedi, bende dedim anne zaten canım hiç sulu yemek tarzı çekmiyo çay yanına hazırlık yapayım, sizde çok tok gelmeyin.menüm;
Fırında ince kabuklu elma dilim patates.
Fırında başamel soslu kaşarlı ıspanak
Turşu kavurma
Karışık kızartma
Immmm acıktım yaaa, gelseler de yesek
Sanirim ceza yiyoruz. Ama emin degilim.Konuyu anlamadım ya, paylaşsak ne oldu ki
Nerde paylaştın linkTopraKahveBob izcibobum?
Başka site linki,blog adresli linkler paylaşmıyoruz forumun hiçbir yerinde.. Abreka sormuştu da..
Afiyet olsun şimdiden. Annene selamlar D DesifreUye şekercim,ellerine sağlık ımmm misss
450 mbNe kadarin kaldi
Yok canım ceza yok ama link siliniyor,altına not düşülür link paylaşımı yasak diye..Sanirim ceza yiyoruz. Ama emin degilim.
Özlemmmmm izcibaşım450 mb
Ya ablacım sağlık mesela hasta kayıt gibi farketmez ön muhasebe falan öyleNasıl masa başı yani? İş dalı?
Tamam melegim anladimAzra910 D DesifreUye napıyosunuz bakalım?
Kim var şu an başka burda obada?
abreka,
Sakıncalı,yani reklam içerikli veya site yönlendirme linkli değilse,sorun yok..
Hayırlısıyla iş bulursun inşallah canımYa ablacım sağlık mesela hasta kayıt gibi farketmez ön muhasebe falan öyle
Yine iyiymis ya450 mb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?