- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.581
Iyiyiz cnm , kolay gelsin.İyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne Yok ödev yapıyoruz yineyarıyıl tatilinden hiç umudum yok nedense evde patladım yeminle
Napıyosun yafrukurttEfendim ❤
Tatilde ödev verecekler mi?kaçıncı sınıfİyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne Yok ödev yapıyoruz yineyarıyıl tatilinden hiç umudum yok nedense evde patladım yeminle
Nasılsın canım çocuklar nasıl?Açııılıııınnn beğene beğene geliyorum
Valla bilmiyorum ki bizim ki 1.ci sınıf bakanlık ödev Yok dedi ama korkuyorumTatilde ödev verecekler mi?kaçıncı sınıfBizim öğretmen vermeyeceğini söyledi mesaj attı bugün. çocuklarınızı sinemaya aile ziyaretlerine oyun yerlerine götürün dedi.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne Yok ödev yapıyoruz yineyarıyıl tatilinden hiç umudum yok nedense evde patladım yeminle
Ayyyy menüye bakk bayıldımmÇorba
Karnıyarık
Pilav
Salata
Bizim de 1.ci sınıf canım! Bizde ödevlerden çok çektik şükür bu hafta da vermiyor karne alana kadar tekrar yapıcam demiş çocuklara. Bugun de msj attı ödev vermicem diye. Inşallah sizde de olmaz da rahat bir tatil gecirirsiniz.Valla bilmiyorum ki bizim ki 1.ci sınıf bakanlık ödev Yok dedi ama korkuyorumsizin kaçıncı sınıf ?
Güzel menü afiyet olsunÇorba
Karnıyarık
Pilav
Salata
Saol teyzesi ellerinden öper ufaklıklarÖp benim için ufaklığı
Güzel menü afiyet olsun
Ben 4 tane lahana sarma
Yarım kase yoğurt
1 saat sonra yarım elma nasıl ama sabaha kadar rahat rahat uyunulur bu menüyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?