Yafrukurtlar toplanıyor :)))

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne Yok ödev yapıyoruz yine yarıyıl tatilinden hiç umudum yok nedense evde patladım yeminle
Iyiyiz cnm , kolay gelsin.
Ne zaman basliyor?

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne Yok ödev yapıyoruz yine yarıyıl tatilinden hiç umudum yok nedense evde patladım yeminle
Tatilde ödev verecekler mi?kaçıncı sınıf Bizim öğretmen vermeyeceğini söyledi mesaj attı bugün. çocuklarınızı sinemaya aile ziyaretlerine oyun yerlerine götürün dedi.

Tatilde ödev verecekler mi?kaçıncı sınıf Bizim öğretmen vermeyeceğini söyledi mesaj attı bugün. çocuklarınızı sinemaya aile ziyaretlerine oyun yerlerine götürün dedi.
Valla bilmiyorum ki bizim ki 1.ci sınıf bakanlık ödev Yok dedi ama korkuyorum sizin kaçıncı sınıf ?

Valla bilmiyorum ki bizim ki 1.ci sınıf bakanlık ödev Yok dedi ama korkuyorum sizin kaçıncı sınıf ?
Bizim de 1.ci sınıf canım! Bizde ödevlerden çok çektik şükür bu hafta da vermiyor karne alana kadar tekrar yapıcam demiş çocuklara. Bugun de msj attı ödev vermicem diye. Inşallah sizde de olmaz da rahat bir tatil gecirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…