- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.601
Ayyyy menüye bakk bayıldımm
Eline sağlık canımm
Kendin yeme
Hemen bize yedir
Oburu oldum obanın
Öff ya birinci sınıf bildiğin çile şimdi" ğ "sesindeyiz tam eziyet yarın da "j "sesi son harf zaten ama bizimki full ödev veriyor bide ezber var bugün 6 satırlık saol canım inşallahBizim de 1.ci sınıf canım! Bizde ödevlerden çok çektik şükür bu hafta da vermiyor karne alana kadar tekrar yapıcam demiş çocuklara. Bugun de msj attı ödev vermicem diye. Inşallah sizde de olmaz da rahat bir tatil gecirirsiniz.
Biz bitirdik şükür. Matematik toplama çıkarma yapıyorlar. Ezber mi bize hiç vermedi öğretmen belki ikinci dönem. Şu ilk dönem nasıl bitti anlamadım saçlarımı yolma derecesine geldiğim günler oluyordu. Allah yardımcımız olsun.AminÖff ya birinci sınıf bildiğin çile şimdi" ğ "sesindeyiz tam eziyet yarın da "j "sesi son harf zaten ama bizimki full ödev veriyor bide ezber var bugün 6 satırlık saol canım inşallah
Bizde şuan için toplama işlemi yapılıyor valla ilk dönem bizde çok zordu zamanla düzeldi ama çok ödev veriyor valla belimizi büktü ödevlerBiz bitirdik şükür. Matematik toplama çıkarma yapıyorlar. Ezber mi bize hiç vermedi öğretmen belki ikinci dönem. Şu ilk dönem nasıl bitti anlamadım saçlarımı yolma derecesine geldiğim günler oluyordu. Allah yardımcımız olsun.Amin
Amin canım.Bizde şuan için toplama işlemi yapılıyor valla ilk dönem bizde çok zordu zamanla düzeldi ama çok ödev veriyor valla belimizi büktü ödevlerAllah zihin açıklığı versin kuzulara zira Yen'i eğitim müfredatıyla işleri çok zor
Hiç de uyuyamam aç açGüzel menü afiyet olsun
Ben 4 tane lahana sarma
Yarım kase yoğurt
1 saat sonra yarım elma nasıl ama sabaha kadar rahat rahat uyunulur bu menüyle
Heeeehhh bana böyle gel ÖzlemKurabiye de var
Eki Görüntüle 1941113
Napıyomuş fıstık?Huhu ben geldim iyi geceler herkese. .
Alıştım artık ilk başlarda uyuyamiyordum bendeHiç de uyuyamam aç aç
Ben yemiyorum diye sizi hiç unuturmuyum canimmmHeeeehhh bana böyle gel Özlem
Iyi geceler hoşgeldinHuhu ben geldim iyi geceler herkese. .
AmaniiiinnnAlıştım artık ilk başlarda uyuyamiyordum bendeçok acikirsam bir bardak ayran yada bir avuç leblebi
Kesin yakin vakitte sanirim veriyormuslardiTDK ni vakit ödülümüsü vercektiydi aceba ya
Sen daha çok beklersinizdi,ben pirinci olcam,sen ikinci olcaksınısss ve hatta olcaksınıstıytınısKesin yakin vakitte sanirim veriyormuslardi
işte bu sayede veriyorum kiloları ben.
Ye canım ye can boğazdan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?