Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Öff ya birinci sınıf bildiğin çile şimdi" ğ "sesindeyiz tam eziyet yarın da "j "sesi son harf zaten ama bizimki full ödev veriyor bide ezber var bugün 6 satırlık saol canım inşallah

Öff ya birinci sınıf bildiğin çile şimdi" ğ "sesindeyiz tam eziyet yarın da "j "sesi son harf zaten ama bizimki full ödev veriyor bide ezber var bugün 6 satırlık saol canım inşallah
Biz bitirdik şükür. Matematik toplama çıkarma yapıyorlar. Ezber mi bize hiç vermedi öğretmen belki ikinci dönem. Şu ilk dönem nasıl bitti anlamadım saçlarımı yolma derecesine geldiğim günler oluyordu. Allah yardımcımız olsun.Amin

Bizde şuan için toplama işlemi yapılıyor valla ilk dönem bizde çok zordu zamanla düzeldi ama çok ödev veriyor valla belimizi büktü ödevler Allah zihin açıklığı versin kuzulara zira Yen'i eğitim müfredatıyla işleri çok zor

Amin canım.

Alıştım artık ilk başlarda uyuyamiyordum bende çok acikirsam bir bardak ayran yada bir avuç leblebi
Amaniiiinnn
Yok ben sevmiyorum diyet miyet Hayatım boyunca diyet yaptım.Hep mutsuz olduğum dönemlerdir Hırsımı alışveriş kılık kıyafete para harcayarak çıkarırdım,hani inceliyorum ya
Yiyorummmmm artık Allah sağlık versin.. Böyle çok daha mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…