- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.661
Duyulmayacak gibi miyim ayol gümbür gümbür geliyorum
Ödev var yani sizde öyle mi ?Bizimki fasikül aldırdı
Canım ben katı diyet yapmıyorum sadece az ve dengeli yiyorum. Herşeyden yiyerek kendimi kisitlamiyorum yani böylece daha rahat kilo veriyorum. Ailemde kilo yüzünden çok hastalık çeken var öyle olmak istemiyorumAmaniiiinnn
Yok ben sevmiyorum diyet miyetHayatım boyunca diyet yaptım.Hep mutsuz olduğum dönemlerdir Hırsımı alışveriş kılık kıyafete para harcayarak çıkarırdım,hani inceliyorum ya
Yiyorummmmm artık Allah sağlık versin.. Böyle çok daha mutluyum
Bende bi grupla ilerliyorum herkes kendi kafasına göre takılıyor. 84 iken 2 ayda 74e düştüm hedefim 65 şimdilik inşallah...Bende bi ara diyetteydim 10 kilo verdim @nese-li_hilos daha fazlasını verdi şimdi 60 oldum baharla beraber Allah'ın izniyle diyete stard vericem
Biri 3 biri 4Ödev var yani sizde öyle mi ?
Kaçıncı sınıf ?
Ya sen zaten zayıfsin tatlımHep 50/55 arasıydım. 56'yı gördüm mü hemen diyet. O derece takıntılıydım.
Bebiş doğurduk canım 1 seneye gider hepsiYa sen zaten zayıfsin tatlımbide bize bak
Tatlıyı kesmek miAz yiyince kesinlikle gidiyor tatlıyı kesmek mühim tabi ama en önemlisi sıkı yürüyüş :)
Iyiyim canım teşekkür ederim. Aynen bizim hep aynı ev işi yemek çocuk. Kış olunca böyle eve kapanıyoruzİyiler çok yoğundum akşama kadar evi kaldırdım indirdim resmen sonra ortancanın veli toplantısına gittim sınra tekrar iş güç derken gece oldu sen nasılsın canım
Şimdi ben yapardım da resim atmak çin işkencesi gibiÇok yoruldum yok mu yorgunluk kahvesi yapan şu garibe
Şekeri çıkardım hayatımdan tamamen. Hergün sabah ve akşam düzenli yürüyüş yapıyorum. Dengeli beslenmek en önemlisi.Az yiyince kesinlikle gidiyor tatlıyı kesmek mühim tabi ama en önemlisi sıkı yürüyüş :)
Aynen bugün toplantıya gittim resmen dışarda hayat denen bişey varmış gördümIyiyim canım teşekkür ederim. Aynen bizim hep aynı ev işi yemek çocuk. Kış olunca böyle eve kapanıyoruz
Şimdi ben yapardım da resim atmak çin işkencesi gibi
Sabah kahvaltı resmi bile dakikalar sürdü resmen hazırlamış kadar oldum
yapmış kadar oldun çikolatam
Bismillahirrahmanirrahim
Ellerine sağlık özlemim, nasıl ihtiyacım var kahveye bilsen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?