- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.641
Sen daha çok beklersinizdi,ben pirinci olcam,sen ikinci olcaksınısss ve hatta olcaksınıstıytınıs
KK'ye giriş yapamıyormuş. Profiline link bıraktım,keşke baksa..
Profil mesajları dışardan görünmüyor ama , göremezkiiKK'ye giriş yapamıyormuş. Profiline link bıraktım,keşke baksa..
Giriş yapamadan profil mesajlarına bakılamıyor ki.KK'ye giriş yapamıyormuş. Profiline link bıraktım,keşke baksa..
Özel mesaj yoluyla toplu konuşma açtı geçen. Demek gelebildi. Anlamadım hiçbişey..Profil mesajları dışardan görünmüyor ama , göremezkii
Anaaa,Madonna Gülfem olmuş,cadolozProfil mesajları dışardan görünmüyor ama , göremezkii
Şuan ben de hiçbirşey anlamadımÖzel mesaj yoluyla toplu konuşma açtı geçen. Demek gelebildi. Anlamadım hiçbişey..
Şirret şirretAnaaa,Madonna Gülfem olmuş,cadoloz
Ona ulaşmamın başka yolu yok ki..Şuan ben de hiçbirşey anlamadım
Şirret şirretahahahha
Mimiklerine hastayım bu kadının
Slm kızlar. Tlf "gūvenli bağlantı oluşturulamadï" mesajï veriyor. Tamir edilemedi. Saďece bu siteye giriş yapamıyorum.bilginiz olsun.
Siteye giremediğini nasıl söyledi peki?Ona ulaşmamın başka yolu yok ki..
Geçen nasıl giriş yaptı?
Slm kızlar. Tlf "gūvenli bağlantı oluşturulamadï" mesajï veriyor. Tamir edilemedi. Saďece bu siteye giriş yapamıyorum.bilginiz olsun.
Başka bir yerden girdi demek ki..Özelden yazmış
Umarım..Başka bir yerden girdi demek ki..
Neyse gelir herhalde
HoşgeldinSen napiyosun cicimmm
HoşgeldinSen napiyosun cicimmm
Bizimki fasikül aldırdıTatilde ödev verecekler mi?kaçıncı sınıfBizim öğretmen vermeyeceğini söyledi mesaj attı bugün. çocuklarınızı sinemaya aile ziyaretlerine oyun yerlerine götürün dedi.
İyiler çok yoğundum akşama kadar evi kaldırdım indirdim resmen sonra ortancanın veli toplantısına gittim sınra tekrar iş güç derken gece oldu sen nasılsın canımNasılsın canım çocuklar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?