- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.881
Valla bildin demeye korkuyorumShizuka- senin oğlan 1. sınıfa gidiyor. Sürekli ödev yapıyosunuz ve işin kötüsü,sizin öğretmen Triplimelek Megi ların öğretmeni gibi ödevsiz geçirmeyecek sanırım sömestre tatilini..
Bildim dimi
Ya yemin ederim bayılıyorum sohbetlerinize
KorkmaaaValla bildin demeye korkuyorumhenüz bi açıklama yapmadı
Olmaz inşallah
Teşekkür ederim canımNice mutlu yıllara
Canım ALLAH razı olsun. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Aminnnn inşallahTriplimelek Megi canımmmm, nice yıllara, eşinle çocuklarınla sağlıklı Mutlu huzurlu niceee senelere inşallah.
Allahım mutluluğunuzu arttırarak daim etsin. Dünya da eş olmuşsunuz, ahiret de de ayırmasın inşallah.
Şimdide kaçak köçek gelmeye çalışıyorum '
Allah'a emanet olun hepiniz
Olur tabi canım neden olmasın! Bazen sabahları uyanamadigim oluyor canım sıkılıyor paylaşım yapamadım diye
Ne çok ortak yönümüz var bacııımmCanım hayırlı olsunyoldaş olduk ne güzel
Olur tabi canım neden olmasın! Bazen sabahları uyanamadigim oluyor canım sıkılıyor paylaşım yapamadım diyeçok iyi oldu
Harikasın teşekkür ederim ÖzlemcimM M e g im kara sevda çaysız olmaz
Eki Görüntüle 1941563
Kurabiye de var
Eki Görüntüle 1941565
Afiyet olsun
Nereye düştüm ben,burası kim,ben neresiyim,obama nerede,aşı neden hazır ediyoruz,babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Hoşgeldin canım aramıza asla dışlanmazsın İnan bunaNereye düştüm ben,burası kim,ben neresiyim,obama nerede,aşı neden hazır ediyoruz,babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Aboooo 1390 sayfa,oku oku bitmez.
Siz şimdi tanışıp kaynaşmışsınızdır,beni dışlarsınız falan
Hoş buldum kuzum,arada sizi rahatsız ederim,teşekkür ederim canım benimHoşgeldin canım aramıza asla dışlanmazsın İnan buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?