- 16 Şubat 2009
- 34.884
- 123.238
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.901
Ne rahatsızlığı her zaman bekleriz çayaHoş buldum kuzum,arada sizi rahatsız ederim,teşekkür ederim canım benim
Sen de eskisin canım,seni arada diğer topiklerde görüyorum,tanışmak bugüne nasipmiş.Ne rahatsızlığı her zaman bekleriz çayasohbete
Hoşgeldin canımNereye düştüm ben,burası kim,ben neresiyim,obama nerede,aşı neden hazır ediyoruz,babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Aboooo 1390 sayfa,oku oku bitmez.
Siz şimdi tanışıp kaynaşmışsınızdır,beni dışlarsınız falan
Belirli bir konumuz yok canım zaten. Genel hayatın akışına bırakıyoruzSen de eskisin canım,seni arada diğer topiklerde görüyorum,tanışmak bugüne nasipmiş.
Ayy muhabbete nereden başlayacağımı da şaşırdım,damdan düşer gibi geldim.
Evet bende seni çok rastladım canım tanışmak bugüne nasipmişSen de eskisin canım,seni arada diğer topiklerde görüyorum,tanışmak bugüne nasipmiş.
Ayy muhabbete nereden başlayacağımı da şaşırdım,damdan düşer gibi geldim.
Yanlız topiğin ismi de süpermişHoşgeldin canımöyle düşünme canım hepimiz biriz sen ben siz biz onlar yani yafrukurtlar ateş başında sohbet ediyoruz çay içiyoruz çok donanımlı bir obamız var sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği aralarda kahve eee daha ne olsun
Nasıl reklam amasüpperim
Bizim yafrukurtların yarısı senin gibi canım gece bizi ayulardan koruyorlar öğlene kadar uyuyorlarYanlız topiğin ismi de süpermiş
Ben yarasa misali gece yaşayıp gündüzleri öğlene kadar uyuduğum için ancak akşam yemeklerine yetişebilirim
Teşekkür ederim Özlemciğim arada kabul ederseniz muhabbetlerinize dahil olmak isterim
Benim her yerde gözüm ,kulağım var
Yanlız topiğin ismi de süpermiş
Ben yarasa misali gece yaşayıp gündüzleri öğlene kadar uyuduğum için ancak akşam yemeklerine yetişebilirim
Teşekkür ederim Özlemciğim arada kabul ederseniz muhabbetlerinize dahil olmak isterim
Geceleri çadırımiza gelirse
Kızlar kaçın ,topiğe Nuri Alço gelmiş,kapıdan dikizliyor bizi
Nereye düştüm ben,burası kim,ben neresiyim,obama nerede,aşı neden hazır ediyoruz,babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Aboooo 1390 sayfa,oku oku bitmez.
Siz şimdi tanışıp kaynaşmışsınızdır,beni dışlarsınız falan
Gıcıksın işteBenim her yerde gözüm ,kulağım var
Geceleri çadırımiza gelirse
Kiz bugun senin evlilik yildonumun degil mi burda ne isin varGeceleri çadırımiza gelirse
Amaaaan boşver şimdi siyasetiGıcıksın iştebilerek cevap vermedim sana,sevdiklerimle siyasette polemiğe girmek istemiyorum,iyi bari burada açıklayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?