- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.961
Ayy hiç deme kurulu saat gibiAdamda haklı yazık enişteyebenimde aynı olmuştu bu yıl
yok bugün ablama gittim git gel temizlik yap derken şuan ölyorum geçende cam sildim rüzgar vurmuş boynuma omzuma cam silerken öyle dökülüyoruz hep sevgisizliktenDaha geçen gün hastaydın,temizlikte mi üşüdüttün?
Çok geçmiş olsun ıhlamur icermisin şifa olsunohh iyi yaptı yoksa geleceğin yok senin
Hastayım prensesim bana darhana yapı versene o ekmek kasesinde canım çekti ekşili ekşili
Sen napyorsun? nasılsın özletiyorsun hep
Tamam canımO zaman başkasıyla karıştırdım canım
No problem=)
Kirlenmek güzeldiryok bugün ablama gittim git gel temizlik yap derken şuan ölyorum geçende cam sildim rüzgar vurmuş boynuma omzuma cam silerken öyle dökülüyoruz hep sevgisizlikten
Tamam canımO zaman başkasıyla karıştırdım canım
No problem=)
Allah razı olsun içerim :)Çok geçmiş olsun ıhlamur icermisin şifa olsun
Eki Görüntüle 1941667
kirlenmek nalaka gaynana şimdi ölyoruz diyoruz sana şurda bak hiç geçmiş olsunda demiyor kıma yakyor galibaKirlenmek güzeldir
1 gibi geliyor genelde ama bugün kara sevdayı izliyordu o da bittiMeg uyuyo mu acaba
Yurt disindaydi dimi o
Geçmiş olsun kuzum,öpeyim de geçsinohh iyi yaptı yoksa geleceğin yok senin
Hastayım prensesim bana darhana yapı versene o ekmek kasesinde canım çekti ekşili ekşili
Sen napyorsun? nasılsın özletiyorsun hep
Benimde öyle canım bence keyfini çıkarAyy hiç deme kurulu saat gibişaşmadı bu ay
Sağol canım :)) Kastane neyimde yapalım yaİyiyim canım
Gündem ötesi izliyorum
Bir yandan da obayı senlendiriyorum
Geçmiş olsun dinlen biraz..
Temizlik yapmasaydın üşütmeyecektin ,dolayısıyla hasta olmayacaktınkirlenmek nalaka gaynana şimdi ölyoruz diyoruz sana şurda bak hiç geçmiş olsunda demiyor kıma yakyor galiba
1 gibi geliyor genelde ama bugün kara sevdayı izliyordu o da bitti
offf offf üşenmicem şimdi kalkcam tarhana yapıcam kendime ekmekte kızartcam içine atar atar yirimGeçmiş olsun kuzum,öpeyim de geçsin
Oooo ayıp ettin istediğin tarhana olsun,en acılısından,yanına bir de soğan patlattık mı tamam,iç iç iyi gelir,sabaha birşeyin kalmaz
Eki Görüntüle 1941669
ayy pardon yanlış oldu,bunuChess e yollayacaktım
Eki Görüntüle 1941668
Sağol canım :)) Kastane neyimde yapalım ya
Öyle yapıyorum canım bak kk' dayım sizle sohbet ediyorumBenimde öyle canım bence keyfini çıkar
Napim dayanamıyorum gaynana deliriyorum pis oluncaTemizlik yapmasaydın üşütmeyecektin ,dolayısıyla hasta olmayacaktın
Unuttum yazmayı geçmiş olsun canıııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?