- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.941
Nereden gelinin oluyor kız,kertik mi yaptın oğluna beşikte.Aha benim gelin de gelmiş,bundan sonra yemekler,çaylar Feraceliden
Ben seninle bu yıldönümünde arkadaş gibi oturmak istemiyorum dedi bende başka şansın yok dedim gitti yattıEvettttt uyandiirrrr :))
Ya deyneeep ne istiyorsun benden
AhahahahahBen seninle bu yıldönümünde arkadaş gibi oturmak istemiyorum dedi bende başka şansın yok dedim gitti yattı
ay yakın hadi ben hastayım bana iş yaltırmazsınız heraldeBiri.ateş yaksa da isinsak
Sen napiyon güzeller guzeli=))
Aman aman verme
Gaynana çok hastayım ölyooooooomAha benim gelin de gelmiş,bundan sonra yemekler,çaylar Feraceliden
Çok yalvardıNereden gelinin oluyor kız,kertik mi yaptın oğluna beşikte.
Adamda haklı yazık enişteyeBen seninle bu yıldönümünde arkadaş gibi oturmak istemiyorum dedi bende başka şansın yok dedim gitti yattı
Baya oldu ama yazik ya niye giremiyormuş aceba?Iyi aksamlar yafrular.
@yaprak02 'yi gören var mı?
Adamda haklı yazık enişteyeBen seninle bu yıldönümünde arkadaş gibi oturmak istemiyorum dedi bende başka şansın yok dedim gitti yattı
Daha geçen gün hastaydın,temizlikte mi üşüdüttün?Gaynana çok hastayım ölyooooooom
Ben mi hayır canım uzun zamandır bu nick kullanıyorumNick degisikligi yapmis miydin
=)
ohh iyi yaptı yoksa geleceğin yok senin
ay yakın hadi ben hastayım bana iş yaltırmazsınız heralde
İyi olmaya gayret ediyordum ki piskolojik çöküş az gelmiş gibi bide şimdi bedeni çöküş yaşyorum canım. .
Sen napyorsun? nasılsın?
Ben mi hayır canım uzun zamandır bu nick kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?