- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #1.361
Hemen transfer edelim
Bizim beynimiz aç buna bağlı olarak karnımız da aç
Psikolojikmen hamileyiz ve aşeriyoruz
Psikolojik olanini tercih ediyorumBizim beynimiz aç buna bağlı olarak karnımız da aç
Psikolojikmen hamileyiz ve aşeriyoruz
Ellerine sağlık canımSarı saçlarından sen suçlusunnÇok güzel tarifler resimler napim baktıkca acıkıyorumm tavuk sote gördüm geçen gün canım cektı hemen yaptım
Tamam ben bekliyorummemnuniyetle bir daha ki kategoriyi bekliyorum
görsellerden özellikle çok paylaşımlarını begenırım bildirim gelmiyor muuEllerine sağlık canımAma birşey söyleyeceğim Ben sizinle hiç karşılaşmadım niye gelip selam vermiyorsunuz.. Yada ben mi unuttum
Zaten normalde böyleysek hamileyken porsiyonlarımız kazan kepçe olur gibiPsikolojik olanini tercih ediyorum
Hatirlatirim mutlaka bu profile bi madalya yakisir
Beğeniler geliyordur ama sohbet etmeyince aklımda kalmamış demekgörsellerden özellikle çok paylaşımlarını begenırım bildirim gelmiyor muuyorum çok az bırakmışımdır ama hep begenırımm canımm
Suan patates cipsi hupletiyorumZaten normalde böyleysek hamileyken porsiyonlarımız kazan kepçe olur gibi
rahatsız etmiyim kızcagızı diye yazmamışımdır tamam bundan sonraa başlasınnnnnBeğeniler geliyordur ama sohbet etmeyince aklımda kalmamış demekNeyse geç olsun güç olmasın
YakışırHatirlatirim mutlaka bu profile bi madalya yakisir
Yok canım rahatsız olmamrahatsız etmiyim kızcagızı diye yazmamışımdır tamam bundan sonraa başlasınnnnn
Ayy neli neliSuan patates cipsi hupletiyorum
ahaahahha bende aynısını yapıyorumm ama şimdi değel :))))Ayy neli neli
Ben lays seviyorum onu baharatlı yoğurda batırıp yiyorum off (ağzının suyu akan smiley )
Ruffles tirtikliAyy neli neli
Ben lays seviyorum onu baharatlı yoğurda batırıp yiyorum off (ağzının suyu akan smiley )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?