- 2 Aralık 2015
- 32.738
- 108.615
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.041
Söylettirme bana tembel gelin,geçen ay kurabiye yap dedim ,tamam dedin yapmadın.Bu ay sütlü tatlı yap dedim ,tamam dedin ,yapmadın.ihihi bunu gaynanama anlatamyorum ama onada süle
Çok iyi ettin canım benim teşekkürederimKendisini ben davet ettim Meg
Aramızda görmek istedim
Asimizdan obamizdan
Nasiplensin didim
=)
BakmadımHic bakmadin mi girmis miyim girmemis miyim diye
Evet biraz irice Kazen ,ben tesadüfen gördümGeçen bi baktım Kazen beni arkadaş listesinden çıkarmış. Yazdım özelden niye dedim hıhhhh dedim.
Dedi ki,parmaklar büyük olunca telde büssürü şeye basıyorum,yanluşlukla olmuş..
Çok güldüm.
Ben de aynen yazıyorum sora 5 dak düzeltiyorum yazdığımı
Ben de birkaç kişiyi öyle yanlışlıkla istemeden çıkarmışım arkadaş listemden ama utancımdan geri de ekleyemiyorum bildirim gidecek diye.Geçen bi baktım Kazen beni arkadaş listesinden çıkarmış. Yazdım özelden niye dedim hıhhhh dedim.
Dedi ki,parmaklar büyük olunca telde büssürü şeye basıyorum,yanluşlukla olmuş..
Çok güldüm.
Ben de aynen yazıyorum sora 5 dak düzeltiyorum yazdığımı
Yaaaa isteBakmadım
Ders mi çalıştın gı?Yaaaa iste
Hayir isim vardiDers mi çalıştın gı?
Hadi ya ben hiç görmedim,sen nereden gördün,çok merak ediyorum,bir de muneyiEvet biraz irice Kazen ,ben tesadüfen gördüm
KesinlikleM M e g ,yamukprenses siz ikinizde eski üyesiniz ,nasıl şimdiye kadar tanışmadınız ,hayret ettim.Ben 1 senede çoğu kişiyi tanıdım,biraz gezenti olduğumdan mıdır ?
DememHadi ya ben hiç görmedim,sen nereden gördün,çok merak ediyorum,bir de muneyi
hii yalan tatlı yap demedim yapyorjm yeminleSöylettirme bana tembel gelin,geçen ay kurabiye yap dedim ,tamam dedin yapmadın.Bu ay sütlü tatlı yap dedim ,tamam dedin ,yapmadın.Şimdi de tarhana yapacağım diyorsun.Acaba yapacak mısın?
piki madim ösür dilerimHayir isim vardi
hii yalan tatlı yap demedim yapyorjm yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?