- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.061
Bu konu hakkinda düsünecegim
Feroş'um işi olmasa yapar karışmayalım
Ben genelde tek tabanca takılıyorum,öyle sessiz sedasız ruh gibi geziniyorum.Aslında birçok üye hakkında bilgim var,yazmaktan çok okuyorum.Tam yazarken pat diye çıkabiliyorum bazen.Ama Meg i yıllardır severek takip ederimM M e g ,yamukprenses siz ikinizde eski üyesiniz ,nasıl şimdiye kadar tanışmadınız ,hayret ettim.Ben 1 senede çoğu kişiyi tanıdım,biraz gezenti olduğumdan mıdır ?
Tatlı çok oldu.Feroş'um işi olmasa yapar karışmayalım
Herkese iyi geceler
Kimler geldi kimler geçtiNevo biz kimleri gördük?
Sen niye katılmıyorsun Feroş'a katıl diyorsun
tarhanam harika oldu ohh burnumu çeke çeke içiyorum
Hoşgeldin NevoşumFeroş'um işi olmasa yapar karışmayalım
Herkese iyi geceler
Katılacakmısın deynepçiğim sebzelere
Kızlar merak ediyorlar Kazen'i Mune'yi gördük mü diye. Ben de etiket yapmayın dedim hatta.
Hoşbuldum tatlım :)Merhaba hoşgeldiniz
Akşam ödül puanı geldi,mesaj sayısı 10000 .Söyleyecek söz kalmadı diye mesaj geldi,yani bana çenen düşük denmek istenmiş,Ben genelde tek tabanca takılıyorum,öyle sessiz sedasız ruh gibi geziniyorum.Aslında birçok üye hakkında bilgim var,yazmaktan çok okuyorum.Tam yazarken pat diye çıkabiliyorum bazen.Ama Meg i yıllardır severek takip ederim
Bu arada senin çenen düşük,baksana 1 sene de benim 7 sene de yazdığım kadar mesaj yazmışsın
Hoşbuldum Kore güzeli
Ne ara yaptıntarhanam harika oldu ohh burnumu çeke çeke içiyorum
Hoşbulduk prensesimHoşgeldin NevoşumAyy sana da hoş geldin dedim ya ölsem de gam yemem
Katılacakmısın deynepçiğim sebzelere
Görmedim duymadım bilmiyorumKızlar merak ediyorlar Kazen'i Mune'yi gördük mü diye. Ben de etiket yapmayın dedim hatta.
İyi geceler canım nasılsınFeroş'um işi olmasa yapar karışmayalım
Herkese iyi geceler
İyiyim canım sağol sen nasılsınİyi geceler canım nasılsın
Meg'imNevoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?