- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.341
Çok güzel görünüyor ellerine sağlıkEki Görüntüle 1941968 Kızlaar tatlı zamanıı
Çıkamadım valla Özlemciğim,orası benim için dipsiz bir kuyu,girdim mi çıkamıyorum.Şunu yapayım,onun yanına şunu da yapayım,kuru kuru gitmez şunu da yapayım derken vakit geçiyoryamukprenses canım mutfaktan ayrıl artık gel kahve yaptım ateş başında ne güzel olur
Eki Görüntüle 1941894
Keşke o kadar kolay olsa tatlım,benim maraton koşmam lazımAmaaann kilo dediğin nedir ki ormanda iki yürürüz tamam
Bunu bana yapmayacaktın brütüs,içli köfteler benim olsunYafrukurtlaaaarrr akşam yemeğine buyurunEki Görüntüle 1941906
Meg tatlım ne tükkanı bu merak ettim,gerçi seni petshop olarak hayal edebiliyorum sadece.Tükandayım evet. Sıkıcı bir gün. Dakika sayıyorum eve gitmek için..
Benim dün akşam ki menüm,afiyet bal şeker olsun canımTeşekkür ederim canım.Hamsi temizledim şimdi,tavada kızartacağım ,uyar mı?Yanına salata ,turşu,dünden mercimek çorbası.
Ben çocukken bunları hep televizyonda görür bu ne diye düşünürdüm,böyle değişik enteresan gelirdi,zengin işi falan.Bildiğimiz şekermiş bu,hiç aranızda deneyen oldu mu ateşte,nasıl oluyor?Eki Görüntüle 1941968 Kızlaar tatlı zamanıı
Çaya hayır diyemem benTatlişkolarım hadi çay içelim
Eki Görüntüle 1941953
Ahh içimizdeki yemek aşkıÇıkamadım valla Özlemciğim,orası benim için dipsiz bir kuyu,girdim mi çıkamıyorum.Şunu yapayım,onun yanına şunu da yapayım,kuru kuru gitmez şunu da yapayım derken vakit geçiyor
Keşke o kadar kolay olsa tatlım,benim maraton koşmam lazım
Bunu bana yapmayacaktın brütüs,içli köfteler benim olsun
Meg tatlım ne tükkanı bu merak ettim,gerçi seni petshop olarak hayal edebiliyorum sadece.
Benim dün akşam ki menüm,afiyet bal şeker olsun canım
Ben çocukken bunları hep televizyonda görür bu ne diye düşünürdüm,böyle değişik enteresan gelirdi,zengin işi falan.Bildiğimiz şekermiş bu,hiç aranızda deneyen oldu mu ateşte,nasıl oluyor?
Teşekkürederim,nedense hiç şaşırmadım
el şekeri gibi oluyo al marketten ocakta pişir canımÇıkamadım valla Özlemciğim,orası benim için dipsiz bir kuyu,girdim mi çıkamıyorum.Şunu yapayım,onun yanına şunu da yapayım,kuru kuru gitmez şunu da yapayım derken vakit geçiyor
Keşke o kadar kolay olsa tatlım,benim maraton koşmam lazım
Bunu bana yapmayacaktın brütüs,içli köfteler benim olsun
Meg tatlım ne tükkanı bu merak ettim,gerçi seni petshop olarak hayal edebiliyorum sadece.
Benim dün akşam ki menüm,afiyet bal şeker olsun canım
Ben çocukken bunları hep televizyonda görür bu ne diye düşünürdüm,böyle değişik enteresan gelirdi,zengin işi falan.Bildiğimiz şekermiş bu,hiç aranızda deneyen oldu mu ateşte,nasıl oluyor?
Kurdanmi dağıtıyorsun iyyy bide ağzıyla
Evet aksam yemegi yemediniz mi yoğsaammmKurdanmi dağıtıyorsun iyyy bide ağzıyla
Bugün ne kahvaltıya ne yemeğe ne çaya geldin aç aç geziyorsun ormanlarda
Ben hep etiketliyorum ama gören yohNapiyorsunuz fistiklar, bazen bildirim kaciriyorum,kusura bakmayin.
Mesela bugun papatya beni etiketlemis,tesaduf topige girince gordum
Herkese şapur şupur ,kalp ,bana niye dondurmaM M e g
bayan nihayet
@ABREKA
@Papatya gelini
Disipline Girmis BirKadin
chocolate19
Miyav_su
yamukprenses
@Enyalios
deynepnaz
Eses07
Veee çocuklar yüzünden hatirlayamadiklarim kusuruma bakmayın
Eki Görüntüle 1942034
Afiyet olsun kuzular
M M e g
bayan nihayet
@ABREKA
@Papatya gelini
Disipline Girmis BirKadin
chocolate19
Miyav_su
yamukprenses
@Enyalios
deynepnaz
Eses07
Veee çocuklar yüzünden hatirlayamadiklarim kusuruma bakmayın
Eki Görüntüle 1942034
Afiyet olsun kuzular
A 101 yala yala bitmezHerkese şapur şupur ,kalp ,bana niye dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?