Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sınavı varmış yarın

Bemi bilşyosun,ben obadaydım seninle beraber. Diğerleri nerdeydi acaba :))
Tamam o zaman başarılar dilerim kendisine Koremanya

Ben de bir yandan tv açık bir yandan burayı okuyorum,canım da sıkılıyor aslında,sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz evde kızlar,ben de çocukta yok.

Ders calisiyorum su siralar oyle bir vakit geciyorki
Genelde tv de birsey yoksa ben kitap okurum,hos kalmadi ya su siralar

Ders calisiyorum su siralar oyle bir vakit geciyorki
Genelde tv de birsey yoksa ben kitap okurum,hos kalmadi ya su siralar
Ben ders çalışmayı bırakalı 15 sene oluyor,tv zaten ses olsun diye açık,izlediğin tek bir dizi bile yok,kitap zaten okuyorum ama işte her dakika da okunmuyor.Offf şiştim yeminle,yaz gelsin artık

Ben ders çalışmayı bırakalı 15 sene oluyor,tv zaten ses olsun diye açık,izlediğin tek bir dizi bile yok,kitap zaten okuyorum ama işte her dakika da okunmuyor.Offf şiştim yeminle,yaz gelsin artık
Dimi sahillerde gezelim

Abla yaş kaç

Dimi sahillerde gezelim

Abla yaş kaç
Aynen,gidelim sahillere,uzun uzun yürüyüşler yapalım,ter burnumuzdan aksın,sonra denizden hafif bir esinti gelsin,dondurmamızı yalarken bir banka oturalım,iki insan görelim

Şimdi resmen havalardan dolayı eve kapattım kendimi,evde durdukça düşünüyorum,düşündükçe daha çok düşünüyorum,sonra kafamda birşeyler kuruyorum birileriyle kavga ediyorum falan işte,anlayacağın durumum kritik

Yaş 36.Aslında 37 nin içindeyim ama işte36

Resmen beni de kudurttun simdi abla ya
Her aksam cikardik ne guzel, midye yemeden eve donmezdim of of
Simdi yagmur camur,kisi da severim ama oyle ki anlattinki

O zaman bize gel benim 3 yumurcağa bak bende yemeğe bakayım
Heyyy maşallah sen de 3 tane mi var ne güzel çok şanslısın

Tabii bakarım kuzum ne demek,ben çocukları çok severim ilginçtir ki onlarda beni görür görmez ellerini açıp kucakla beni yaparlar,çocuklarla çok iyi anlaşıyorum

Çocuklar seveni anlarmış
Çok şükür 3 kuzum var isteyene kıymet bilen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…