- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.381
Tamam o zaman başarılar dilerim kendisineSınavı varmış yarın
Bemi bilşyosun,ben obadaydım seninle beraber. Diğerleri nerdeydi acaba :))
Canim buralarda bulunuş saatlerimiz baaya farklı ,ondan ötürüBen hep etiketliyorum ama gören yohmesela sen
Ders calisiyorum su siralar oyle bir vakit geciyorkiTamam o zaman başarılar dilerim kendisineKoremanya
Ben de bir yandan tv açık bir yandan burayı okuyorum,canım da sıkılıyor aslında,sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz evde kızlar,ben de çocukta yok.
Ben ders çalışmayı bırakalı 15 sene oluyor,tv zaten ses olsun diye açık,izlediğin tek bir dizi bile yok,kitap zaten okuyorum ama işte her dakika da okunmuyor.Offf şiştim yeminle,yaz gelsin artıkDers calisiyorum su siralar oyle bir vakit geciyorki
Genelde tv de birsey yoksa ben kitap okurum,hos kalmadi ya su siralar
Bugün reyting yaptımSen yine başroldeymişsin deynep siyasette maşallahın var
ÇatlakBugün reyting yaptım
Dimi sahillerde gezelimBen ders çalışmayı bırakalı 15 sene oluyor,tv zaten ses olsun diye açık,izlediğin tek bir dizi bile yok,kitap zaten okuyorum ama işte her dakika da okunmuyor.Offf şiştim yeminle,yaz gelsin artık
Aynen,gidelim sahillere,uzun uzun yürüyüşler yapalım,ter burnumuzdan aksın,sonra denizden hafif bir esinti gelsin,dondurmamızı yalarken bir banka oturalım,iki insan görelimDimi sahillerde gezelim
Abla yaş kaç
Resmen beni de kudurttun simdi abla yaAynen,gidelim sahillere,uzun uzun yürüyüşler yapalım,ter burnumuzdan aksın,sonra denizden hafif bir esinti gelsin,dondurmamızı yalarken bir banka oturalım,iki insan görelim
Şimdi resmen havalardan dolayı eve kapattım kendimi,evde durdukça düşünüyorum,düşündükçe daha çok düşünüyorum,sonra kafamda birşeyler kuruyorum birileriyle kavga ediyorum falan işte,anlayacağın durumum kritik
Yaş 36.Aslında 37 nin içindeyim ama işte36
Hemen çocuk yapTamam o zaman başarılar dilerim kendisineKoremanya
Ben de bir yandan tv açık bir yandan burayı okuyorum,canım da sıkılıyor aslında,sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz evde kızlar,ben de çocukta yok.
YapamıyorumHemen çocuk yap
O zaman bize gel benim 3 yumurcağa bak bende yemeğe bakayımYapamıyorum
Heyyy maşallah sen de 3 tane mi var ne güzel çok şanslısınO zaman bize gel benim 3 yumurcağa bak bende yemeğe bakayım
iyigeceler kuzum hoşgeldinİyi geceler kuzular. .
Heyyy maşallah sen de 3 tane mi var ne güzel çok şanslısın
Tabii bakarım kuzum ne demek,ben çocukları çok severim ilginçtir ki onlarda beni görür görmez ellerini açıp kucakla beni yaparlar,çocuklarla çok iyi anlaşıyorum
İyi geceler yafrukurtİyi geceler kuzular. .
Ayy oylemi olmuşHerkese şapur şupur ,kalp ,bana niye dondurma
Ni demek canımObanın annesi iyiki varsın
bize çok iyi baktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?