- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.741
Hoş geeldiiinnMerhabaaa gençler ve genc hissedenlerNe var ne yok
İyiyiz yafrumm sen nasılsın
hain dom domTelif hakkımı isterim ,benim masamla yarışmaya katılmışsın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...valti-sofram-sutas-sut-sponsorlugunda.911023/
Benyamukprenses in bu tarifini çok beğenmiştim ve yapıyorum devamlı,çok pratik ve çok lezzetti
Eki Görüntüle 1942570
Afiyet olsun bal şeker olsun canlar,beğendiyseniz ne mutlu bana çok sevindim.Bunu bende denemistim
Çok begenilmisti=))
Teşekkürederim kuzum kaç gündür doğru dürüst giremedim buraya,cuma akşamı arkadaşlar geldi bizde toplandık,dün akşam dışarıdaydık,bugün de gündüz piknikteydik...yeni oturdum totomun üstüne,yoruldummmmmİyiyiz yafrumm sen nasılsın
Bende müthiş bir baş ağrısıyla, sürekli kavga edip birbirini yiyen ve diş çıkarmaya çalışan minnaklarımla meşgulümTeşekkürederim kuzum kaç gündür doğru dürüst giremedim buraya,cuma akşamı arkadaşlar geldi bizde toplandık,dün akşam dışarıdaydık,bugün de gündüz piknikteydik...yeni oturdum totomun üstüne,yoruldummmmm
Bütün bir hafta eve hapsederim artık kendimi.
Sizler nasılsınız canlar
İçim ısındı valla
Oyyy yerim ben onlarııı,oyyy kuzularım beniiimmmBende müthiş bir baş ağrısıyla, sürekli kavga edip birbirini yiyen ve diş çıkarmaya çalışan minnaklarımla meşgulüm
3 oğlan var bacııımm büyükler ikiz gibi yaşları çok yakın sürekli kavga halindelerOyyy yerim ben onlarııı,oyyy kuzularım beniiimmm
Ne güzel ya,bak şimdi eminim sinir harbi geçiriyorsundur ama şu an yaşadığın şey çok güzel.İkiz mi var sende?
Chocolate19 benden önce yakmış ateşi,altını da harlamış ben görememişim,olsun çift dikiş ateşimiz oldu,ben çok üşüyorum bu akşamİçim ısındı vallaiyi geceler
Yok yanlış anladın sadece keyif yapıyorum nerde bende bu saatte uyku yarasa gibiyim uykuyla aram Yok
Nayııırrr nolamaz gece yeni başlıyorDinlemeye çekildim obanın en sessiz kuytu çadırında ses etmeyin
Ben İstanbul'da yım üşüyorum 2 gündür bariz bi şekilde bende mi bi anormallik var bu sene hiç ısınamadım kat kat lahana gibi geziyorum ortalıktaChocolate19 benden önce yakmış ateşi,altını da harlamış ben görememişim,olsun çift dikiş ateşimiz oldu,ben çok üşüyorum bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?