Yafrukurtlar toplanıyor :)))

hain dom dom

Ben yamukprenses in bu tarifini çok beğenmiştim ve yapıyorum devamlı,çok pratik ve çok lezzetti

Eki Görüntüle 1942570

Bunu bende denemistim
Çok begenilmisti=))
Afiyet olsun bal şeker olsun canlar,beğendiyseniz ne mutlu bana çok sevindim.

İyiyiz yafrumm sen nasılsın
Teşekkürederim kuzum kaç gündür doğru dürüst giremedim buraya,cuma akşamı arkadaşlar geldi bizde toplandık,dün akşam dışarıdaydık,bugün de gündüz piknikteydik...yeni oturdum totomun üstüne,yoruldummmmm

Bütün bir hafta eve hapsederim artık kendimi.

Sizler nasılsınız canlar

Bende müthiş bir baş ağrısıyla, sürekli kavga edip birbirini yiyen ve diş çıkarmaya çalışan minnaklarımla meşgulüm

Bende müthiş bir baş ağrısıyla, sürekli kavga edip birbirini yiyen ve diş çıkarmaya çalışan minnaklarımla meşgulüm
Oyyy yerim ben onlarııı,oyyy kuzularım beniiimmm

Ne güzel ya,bak şimdi eminim sinir harbi geçiriyorsundur ama şu an yaşadığın şey çok güzel.İkiz mi var sende?

Oyyy yerim ben onlarııı,oyyy kuzularım beniiimmm

Ne güzel ya,bak şimdi eminim sinir harbi geçiriyorsundur ama şu an yaşadığın şey çok güzel.İkiz mi var sende?
3 oğlan var bacııımm büyükler ikiz gibi yaşları çok yakın sürekli kavga halindeler
Küçük zavallı bi birinin kucağında bi diğerinin birbirlerinden kaçırıyorlar kim kaparsa o koşturuyor minnak ortada çanta gibi yazık ya

Chocolate19 benden önce yakmış ateşi,altını da harlamış ben görememişim,olsun çift dikiş ateşimiz oldu,ben çok üşüyorum bu akşam
Ben İstanbul'da yım üşüyorum 2 gündür bariz bi şekilde bende mi bi anormallik var bu sene hiç ısınamadım kat kat lahana gibi geziyorum ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…