- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.761
Bolca kestane topladım oymakbaşım Çalışkan yavrukurtun hali başkaBugün hep sizi çağırdım ama ormandan çıkıp gelemediniz bi türlü
Hani göreyim bakalım ne topladınız geldiniz ormandan?
Oymakbaşı da hep çadırındaydı bugün,arada burnumu uzatıp seslendim size
Bende de kocamla beraber 3 erkek var bezdim yeminleNayııırrr nolamaz gece yeni başlıyor
M M e g nasılsın görüşmeyeli bacım
Hahahah çok iyi anlıyorum seni canım,biz de 3 kardeşiz 2 erkek,1 kız.Abimlerin arası 14 ay benim küçük abimle aram 12 yaş büyükle 13 yaş.Onlar da ben bebekken senin oğlanların yaptığını yaparmış,aklım erdiğinde ise biri fenerbahçeli diğeri galatasaraylı yapmaya çalışıyorlardı beni.3 oğlan var bacııımm büyükler ikiz gibi yaşları çok yakın sürekli kavga halindeler
Küçük zavallı bi birinin kucağında bi diğerinin birbirlerinden kaçırıyorlar kim kaparsa o koşturuyor minnak ortada çanta gibi yazık ya
Bildirim gelmedi oymakbaşım affet beniOymakbaşı da hep çadırındaydı bugün,arada burnumu uzatıp seslendim size
Afferim çalışkan yafrukurtBolca kestane topladım oymakbaşım Çalışkan yavrukurtun hali başka
Meg ben bugün gerçekten de ormandaydımBugün hep sizi çağırdım ama ormandan çıkıp gelemediniz bi türlü
Hani göreyim bakalım ne topladınız geldiniz ormandan?
ibrahim tatlısesten kız hepsi senin mi şarkısını istiyorum çalar mısın
Çoookk güzeller yaaaaMeg ben bugün gerçekten de ormandaydım
Sizlere deniz orman ve deniz kenarından çakıl taşları ve deniz kabukları topladım.Yenmez ama seyrederiz.
Eki Görüntüle 1943204 Eki Görüntüle 1943205
Senin yanında çalmam çook tır -sı-yo-rum sendenibrahim tatlısesten kız hepsi senin mi şarkısını istiyorum çalar mısın
Kız gerçek değiller ben toplamadım,temsili internetten indirdimÇoookk güzeller yaaaa
Sen kesin deniz kızı filan toplamışsındırKız gerçek değiller ben toplamadım,temsili internetten indirdim
İşte benim topladıklarım da böyle yamuk yumuk cici şeyler.
Gel gel,gel güzeliiiim,gel gel hiç acımıycaaaaakkkkSenin yanında çalmam çook tır -sı-yo-rum senden
Amaniiiinnnn çadırımı iyi kilitleyim bariGel gel,gel güzeliiiim,gel gel hiç acımıycaaaaakkkk
Sen kesin deniz kızı filan toplamışsındır
Erkek denizde napsın olsa olsa ormanda olur
Benim oltadan çıksa çıksa baş parmağı delinmiş eski ayakkabı çıkarHem deniz erkeği makbuldür
Hangi resim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?