Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Günaydınlar,bendede temizlik var bugün

Ay abla benim temizlık pazartesileri , komple dip köşe yapıyorum , bugüne ütü kaldı Bi tek, pazar eşim evde olunca ortalık alıp başını gidiyo. Pazartesi yapınca da haftam daha bereketli toplu geçiyo gibi ayarlamışım psikolojimi

Önceden benimde pazartesilerdi,şimdi yardımcı olunca daha rahat ettim,aradaki zamanlarda gene bana düşüyor işler..
Hafta sonu zaten bişi yapılamıyor eşler evde olunca.

Önceden benimde pazartesilerdi,şimdi yardımcı olunca daha rahat ettim,aradaki zamanlarda gene bana düşüyor işler..
Hafta sonu zaten bişi yapılamıyor eşler evde olunca.

Yardımcı tabi harika oluyordur abla, çok iyi yapıyorsun.

İyiyim sağol seni sormalı,ne olsun yaşlılık işte bizdekide kafa kağıdı eskimeye başladı artıkın

Ay abla şimdi sen yaşlı isen, sen bakma kafakağıdına önemli olan hissettiğin yaş, belki annemle yaşıtsın ama benim annem , ben üniversite de iken habersiz kalmamak için mesajı açıp okumayı anca öğrendi, yazmak değil he sadece okumayı

Sen bizi bile gömersin abla, buram buram pozitif enerji geliyo senden

Yardımcı tabi harika oluyordur abla, çok iyi yapıyorsun.

Eskisi gibi enerjim ve gücüm kalmadı artık,ayağım ameliyatlı çok ayakta kalırsam sıkıntı oluyor..
Sırtım ve belim zaten ağrıyor.

53 oldum artık gene iyiyim ama neti kullanmayı bile bu siteye üye olunca iyice öğrendim
Bazen enerjim bitiyor ama,şarja bağlıyorum kendimi arada

Çok çok geçmiş olsun abla, allahım şifa versin inşallah, gücünü enerjini hiç kaybetme,

bizim gibi genç görünen , sağlam görünen ama özünde çürük olan elmalara inat var ol

Çok çok geçmiş olsun abla, allahım şifa versin inşallah, gücünü enerjini hiç kaybetme,

bizim gibi genç görünen , sağlam görünen ama özünde çürük olan elmalara inat var ol

İşte sağlık gidiyor yavaş yavaş,menapoz var,hafif bir omurgas eğriliği çıktı bu sene ilaçlarla destek oluyoruz..
Valla benim kızda öyle,ben ona göre daha hareketliyim

İşte sağlık gidiyor yavaş yavaş,menapoz var,hafif bir omurgas eğriliği çıktı bu sene ilaçlarla destek oluyoruz..
Valla benim kızda öyle,ben ona göre daha hareketliyim

Evet abla aslında sağlığın kıymetini bilmek lazım. Bende hareket var da abla, hiç oturmam fln ama boş işler ev işi, Ömer'in peşinden falan öyle yani yaşam enerjisi yok, eşimin de kendi işi kafası çok dolu oluyor, yaşıyoruz , hareketliyiz ama hayatın tadını çıkarmıyoruz. İkimizde de planlı olma takıntısı var, en büyük şikayetim şu; ya hadi kalk şunu yapalım Bi delilik olsun durumu yok bizde
Ömerin öğle uykusu yok yemeği fln derken herşey akışında olacak, öyle deli dolu olanlara bayılıyorum

Bende hareketliyimdir mesela,iyi yol yürürüm ama sonradan acısı çıkıyor tabi
Herşey boş aslında,nereye kadar ne yapacağız ki,gene yapıyoruz işte
Öyle böyle deren günler aylar yıllar geçiyor,bir bakmışsın çocuklar büyümüş bile..

HanimKelesimiGetir abla şimdi sana birşey sorsam uzunca ama ;

Ayın 27si eşimin doğum günü,bı ayın 5i de oğlumun doğum günü idi, oğlumun doğum gününü biz 3ümüz ailecek dışarda kutladık. Sebebi ise geçen sene kaynanam etlimi arayınca kimse cani Gönülden geliriz demedi, yok çocuklar hasta, yok hava soğuk, yok baban çalışıyo Nasıl gelcem bla bla...

Kendi annem kesin gelirim demişti ama o akşam hastaneye yatırıldı , pastayı alıp hastaneye gittik orda kestik. Kaynanamlar gelmedi. Bı sene o yüzden kendimiz kutladık.

Anneme oturmaya gidince , annem Bi pasta almış süpriz yaptı orası da öyle geçti.

Şimdi ayın 27sinde eşimin doğum günü iken ben eşim ve oğluma özel Bi pasta yaptırıp kaynanamı çağırıp ikisine bir süpriz yapsam mı. Kaynanamlar da asla doğum günü özel gün kutlama yok, eşim benden gördü bunları.

Bak şu olayda bile Bi dünya düşünce
Kaynanam ve annemlerin elektrikleri uymuyor o yüzden hepsi bir araya gelsin istemiyorum eltimler fln oooo, bir de abim boşanıyor o konular açılır fln hiç çekemem.

Ama sadece kaynanam kayınpederimi çağırıp yapsam mı orta halli bir kutlama. Eşime de süpriz moral olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…