- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.596
- 33
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.001
Kesin gidecem epeydir mapısa girmemiştim
Sarmalar donlar ve cigaralar hazır olsun,müdürüm mapısın em derin koğuşuna tıkacak beni
Beğene basarken parmaaaıımmm kanadı
Sigara ve içlik bırakırız artıkın abıla
Kesin gidicisin
tekrar geçmiş olsun abla.Sağol canısı tşk ler,9 sene oldu tendomlar kopuktu bileğimde çakma doku nakli yapıldı..
Sorma 53 oldum,keşke 40 küsür filan olsaydım
tekrar geçmiş olsun abla.
Ne oldu öyle.
Yok içlik istemem sıcak tutar o fena olurum sonra.
Bencede gidiciyim
Ölü taklidi yapsam
Mapusa gircem mesajını beğendim ama o aslında beğenmek değil, biliyorsun değil mi abla.Kahrolmak
Koşarak uzaklaşşşş ve duruma "kuzenim yazmış" de.
Olsun ya alışkınım ben mapısa girmeye
Müdüdürm yemez bunu
Bende özledimTriplimelek Megi , yavru ceylan, Özlem'im bekleniyorsun , hasretle , paketin bol olsun, dolu olsun kuzum.
Kaynananı ne karıştıyosun D DesifreUye şekercim,bence kendi aranızda kutlayınHanimKelesimiGetir abla şimdi sana birşey sorsam uzunca ama ;
Ayın 27si eşimin doğum günü,bı ayın 5i de oğlumun doğum günü idi, oğlumun doğum gününü biz 3ümüz ailecek dışarda kutladık. Sebebi ise geçen sene kaynanam etlimi arayınca kimse cani Gönülden geliriz demedi, yok çocuklar hasta, yok hava soğuk, yok baban çalışıyo Nasıl gelcem bla bla...
Kendi annem kesin gelirim demişti ama o akşam hastaneye yatırıldı , pastayı alıp hastaneye gittik orda kestik. Kaynanamlar gelmedi. Bı sene o yüzden kendimiz kutladık.
Anneme oturmaya gidince , annem Bi pasta almış süpriz yaptı orası da öyle geçti.
Şimdi ayın 27sinde eşimin doğum günü iken ben eşim ve oğluma özel Bi pasta yaptırıp kaynanamı çağırıp ikisine bir süpriz yapsam mı. Kaynanamlar da asla doğum günü özel gün kutlama yok, eşim benden gördü bunları.
Bak şu olayda bile Bi dünya düşünce
Kaynanam ve annemlerin elektrikleri uymuyor o yüzden hepsi bir araya gelsin istemiyorum eltimler fln oooo, bir de abim boşanıyor o konular açılır fln hiç çekemem.
Ama sadece kaynanam kayınpederimi çağırıp yapsam mı orta halli bir kutlama. Eşime de süpriz moral olur.
Işte benim Ank'ım da aynı şeyi söylemişBen olsam k.valideyi çağırmam başbaşa kutlamayı tercih ederim mesela..
Hatta imkanın varsa bırak oğlunu annene beraber dışarıya çıkın kutlayın.
Beraber olmanın mantığı yok bana göre,eşler başbaşa olsun yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?