Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Selam kızlar kusura bakmayin daha şimdi girdim o da sırf size yazabilmek icin çok mutsuz çok huzursuzum eşimle aram çok fena bozuldu tartıştık 8 sene resmen bir hiç olmuş çok ağır laflar duydum dün akşamdan beri hala konduramiyorum kendime. Bu kadar kolay mi dedikleri evet kolaymis bir çırpıda kalp kırmak duzelirmi düzelmez sanırım. 2 yavrum için dün akşam hiç bişey yapmadım ama sığamıyorum eve elini ayağımı nereye koyacagimi nereye basacagimi bilmiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın hakkınızı helal edin kızlar. Hazırlandim anneme gidiyorum bir kaç gün kafa dinlememiz lazım onunda benimde ihtiyacım var. Yoksa daha çok kırıcaz birbirimizi. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz opuldunuz Kendinize iyi bakın.

Canım ne oldu ya çok üzüldüm. Biraz kafa dinleyin iyi olur zaman verin birbirinize umarım düzelir herşey.

Canim insallah kus gitmiyorsundur annene, evet zaman iyi olur ikiniz icinde.. umarim toparlarsiniz biran önce

Özlem tartışma konusunu bilmiyorum ama,hani kabul edilemeyecek boyutta bişey değilse,mesela sadece ağız dalaşıysa,o her evde arada arada olur bebeğim ya..
Triplimelek Megi gitmeseydin annenlere keşke. Inan çok üzüldüm,nazar değdi size sanki

Canım benim ayrı kalmak her ikinizede iyi gelecektir,dinlen kafanı toparla biraz..
Umarım düzelirsiniz en kısa zamanda..

Canini sıkma hayatim atlatirsiniz insallah biraz kafa dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…