- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.596
- 33
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.201
Ben biraz siyasete bakayım neler oluyor
Bibi de gitmemiş, o da sıyırmış
Canım ne oldu ya çok üzüldüm. Biraz kafa dinleyin iyi olur zaman verin birbirinize umarım düzelir herşey.Selam kızlar kusura bakmayin daha şimdi girdim o da sırf size yazabilmek icinçok mutsuz çok huzursuzum eşimle aram çok fena bozuldu tartıştık 8 sene resmen bir hiç olmuş çok ağır laflar duydum dün akşamdan beri hala konduramiyorum kendime. Bu kadar kolay mi dedikleri evet kolaymis bir çırpıda kalp kırmak duzelirmi düzelmez sanırım. 2 yavrum için dün akşam hiç bişey yapmadım ama sığamıyorum eve elini ayağımı nereye koyacagimi nereye basacagimi bilmiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın hakkınızı helal edin kızlar. Hazırlandim anneme gidiyorum bir kaç gün kafa dinlememiz lazım onunda benimde ihtiyacım var. Yoksa daha çok kırıcaz birbirimizi. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz opuldunuz Kendinize iyi bakın.
Canim insallah kus gitmiyorsundur annene, evet zaman iyi olur ikiniz icinde.. umarim toparlarsiniz biran önceSelam kızlar kusura bakmayin daha şimdi girdim o da sırf size yazabilmek icinçok mutsuz çok huzursuzum eşimle aram çok fena bozuldu tartıştık 8 sene resmen bir hiç olmuş çok ağır laflar duydum dün akşamdan beri hala konduramiyorum kendime. Bu kadar kolay mi dedikleri evet kolaymis bir çırpıda kalp kırmak duzelirmi düzelmez sanırım. 2 yavrum için dün akşam hiç bişey yapmadım ama sığamıyorum eve elini ayağımı nereye koyacagimi nereye basacagimi bilmiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın hakkınızı helal edin kızlar. Hazırlandim anneme gidiyorum bir kaç gün kafa dinlememiz lazım onunda benimde ihtiyacım var. Yoksa daha çok kırıcaz birbirimizi. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz opuldunuz Kendinize iyi bakın.
Özlem tartışma konusunu bilmiyorum ama,hani kabul edilemeyecek boyutta bişey değilse,mesela sadece ağız dalaşıysa,o her evde arada arada olur bebeğim ya..Selam kızlar kusura bakmayin daha şimdi girdim o da sırf size yazabilmek icinçok mutsuz çok huzursuzum eşimle aram çok fena bozuldu tartıştık 8 sene resmen bir hiç olmuş çok ağır laflar duydum dün akşamdan beri hala konduramiyorum kendime. Bu kadar kolay mi dedikleri evet kolaymis bir çırpıda kalp kırmak duzelirmi düzelmez sanırım. 2 yavrum için dün akşam hiç bişey yapmadım ama sığamıyorum eve elini ayağımı nereye koyacagimi nereye basacagimi bilmiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın hakkınızı helal edin kızlar. Hazırlandim anneme gidiyorum bir kaç gün kafa dinlememiz lazım onunda benimde ihtiyacım var. Yoksa daha çok kırıcaz birbirimizi. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz opuldunuz Kendinize iyi bakın.
Selam kızlar kusura bakmayin daha şimdi girdim o da sırf size yazabilmek icinçok mutsuz çok huzursuzum eşimle aram çok fena bozuldu tartıştık 8 sene resmen bir hiç olmuş çok ağır laflar duydum dün akşamdan beri hala konduramiyorum kendime. Bu kadar kolay mi dedikleri evet kolaymis bir çırpıda kalp kırmak duzelirmi düzelmez sanırım. 2 yavrum için dün akşam hiç bişey yapmadım ama sığamıyorum eve elini ayağımı nereye koyacagimi nereye basacagimi bilmiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın hakkınızı helal edin kızlar. Hazırlandim anneme gidiyorum bir kaç gün kafa dinlememiz lazım onunda benimde ihtiyacım var. Yoksa daha çok kırıcaz birbirimizi. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz opuldunuz Kendinize iyi bakın.
Canini sıkma hayatim atlatirsiniz insallah biraz kafa dinleSelam kızlar kusura bakmayin daha şimdi girdim o da sırf size yazabilmek icinçok mutsuz çok huzursuzum eşimle aram çok fena bozuldu tartıştık 8 sene resmen bir hiç olmuş çok ağır laflar duydum dün akşamdan beri hala konduramiyorum kendime. Bu kadar kolay mi dedikleri evet kolaymis bir çırpıda kalp kırmak duzelirmi düzelmez sanırım. 2 yavrum için dün akşam hiç bişey yapmadım ama sığamıyorum eve elini ayağımı nereye koyacagimi nereye basacagimi bilmiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın hakkınızı helal edin kızlar. Hazırlandim anneme gidiyorum bir kaç gün kafa dinlememiz lazım onunda benimde ihtiyacım var. Yoksa daha çok kırıcaz birbirimizi. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz opuldunuz Kendinize iyi bakın.
Iyilik senden naberHuhuuuuwww
Naber
Naber
Naber
Bak nassı bildi kendi similisiniİyilik valla
Bak nassı bildi kendi similisini
selam söyle anneneIyilik senden naber
Anneme geldim ben oturuyik
Iyilik senden naber
Anneme geldim ben oturuyik
Anneye hürmetler selamlarçayda vardır şimdi demi,yanındada börekler çörekler filan
Bunu diyen de kk'nın hamarat annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?