Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Selam güzel obamm nasılsınız yavrukurtlar ve pek saygıdeğer oymakbaşım

Bugün bi sürü dizi var ondan ona atlayıp zaplayıp duruyorum sizlerde durum nedir
Benim eşim ıp tv diye bişey aldı odaçekmiyor açtık pc si ondan izliyoruz

Canım ne oldu ya çok üzüldüm. Biraz kafa dinleyin iyi olur zaman verin birbirinize umarım düzelir herşey.
Umarım canım kafam allak bullak inan insan konduramiyor yaşayınca da kaldıramıyor maalesef. Çok inatim dur bakalım nasıl toparlayacak.

Canim insallah kus gitmiyorsundur annene, evet zaman iyi olur ikiniz icinde.. umarim toparlarsiniz biran önce
Küsüz canım çok üzgünüm kirildim. Ama o inadimi kirabilecekmi bakalım. Illaki toparlancaz ama biraz daha beklemesi lazım.

Canım benim çok kötüyum inan. Tartışma her evde olur tabikide ama o kadar zoruma gitti 2 kelimesi bitirdi beni yok oldum resmen. Sabahtan beri uğraşıyor ama hissizim kaldıramadım. Annemdeyim suan bir kaç gün ayrılık iyi gelecek ona da bana da.

Canım benim ayrı kalmak her ikinizede iyi gelecektir,dinlen kafanı toparla biraz..
Umarım düzelirsiniz en kısa zamanda..
Teşekkür ederim canım ablam. Umarım iyi gelecektir çok sıkılmıştım artık sürekli evde. Eğer evde kalsaydim daha çok büyütüp daha kötü olacaktı herşey. Arada tartismalarimiz oluyordu tabi doğal olarak herkes gibi ama bu bambaşkaydı sanki. Aramız düzelmez demiyorum ama biraz zaman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…