- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.241
Koremanya çok yakışıyor sanaiyim kuzucuk.
Duramadım özüme döndüm geri
Teşekkür ederim. Ben de sevdim galiba.Koremanya çok yakışıyor sana
Ellerine sağlik ögle yemegi bile yememiştimHadi akşam yemeğimizi yiyelim Eki Görüntüle 1944322
bende buna alışmışım zaten boşveriyim kuzucuk.
Duramadım özüme döndüm geri
Bakmalıyım kesin çok severim çeyiz bakmaya iyi günlerde kullanben çeyiz topiği açtımmmmm şekerler bakın bakalım çeyizlerime
abrekanız çeyizini serdi
Hepsini bulamadim nette fotograflarini ama bulabildiklerimi attim hayatimBakmalıyım kesin çok severim çeyiz bakmaya iyi günlerde kullan
Benim eşim ıp tv diye bişey aldı odaçekmiyor açtık pc si ondan izliyoruzSelam güzel obammnasılsınız yavrukurtlar ve pek saygıdeğer oymakbaşım
Bugün bi sürü dizi var ondan ona atlayıp zaplayıp duruyorum sizlerde durum nedir
Umarım canım kafam allak bullak inan insan konduramiyor yaşayınca da kaldıramıyor maalesef. Çok inatim dur bakalım nasıl toparlayacak.Canım ne oldu ya çok üzüldüm. Biraz kafa dinleyin iyi olur zaman verin birbirinize umarım düzelir herşey.
Küsüz canım çok üzgünüm kirildim. Ama o inadimi kirabilecekmi bakalım. Illaki toparlancaz ama biraz daha beklemesi lazım.Canim insallah kus gitmiyorsundur annene, evet zaman iyi olur ikiniz icinde.. umarim toparlarsiniz biran önce
Canım benim çok kötüyum inan. Tartışma her evde olur tabikide ama o kadar zoruma gitti 2 kelimesi bitirdi beni yok oldum resmen. Sabahtan beri uğraşıyor ama hissizim kaldıramadım. Annemdeyim suan bir kaç gün ayrılık iyi gelecek ona da bana da.Özlem tartışma konusunu bilmiyorum ama,hani kabul edilemeyecek boyutta bişey değilse,mesela sadece ağız dalaşıysa,o her evde arada arada olur bebeğim ya..
Triplimelek Megi gitmeseydin annenlere keşke. Inan çok üzüldüm,nazar değdi size sanki
Teşekkür ederim canım ablam. Umarım iyi gelecektir çok sıkılmıştım artık sürekli evde. Eğer evde kalsaydim daha çok büyütüp daha kötü olacaktı herşey. Arada tartismalarimiz oluyordu tabi doğal olarak herkes gibi ama bu bambaşkaydı sanki. Aramız düzelmez demiyorum ama biraz zaman lazimCanım benim ayrı kalmak her ikinizede iyi gelecektir,dinlen kafanı toparla biraz..
Umarım düzelirsiniz en kısa zamanda..
Inşallah canım bakalım ilk defa böyle bişey yaptım yani anneme geldim. Böylesi daha iyi oldu.Canini sıkma hayatim atlatirsiniz insallah biraz kafa dinle
Geçmiş olsun canım. Bu gece bende varım azıcık ayu kovalayalimda kafam dağılsınTansiyonum yerlerde. Eve geçiyorum ben.Ayaklarımı dikip uzanayım biraz..
Gece görüşürüz yafrukurtlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?