- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.021
Erkekler hasta olunca acayip NAZLI oluyorlarGeçmis olsun canım neyi var?
Cok nazlı mı :)
Of ellerine sağlık canımEki Görüntüle 1945757 Eki Görüntüle 1945758 Eki Görüntüle 1945759 Eki Görüntüle 1945760 Sofra hazır obam haydiyin yemeğe yemekten sonra doğa yürüyüşü var şelaleye)
Evet evet benimkide öyle çok nazlı oluyor sanki tek işim oymuş gibi ilgi bekliyorErkekler hasta olunca acayip NAZLI oluyorlar
Evet evet benimkide öyle çok nazlı oluyor sanki tek işim oymuş gibi ilgi bekliyor
Ne kadar ilgilenirsem ilgileniyim bide surat çekiyorum son bonomlo hoc olgolonmoyoson demesi yok muHep annelerinin sucu ne olucak aman oğlum Yaman oğlum sonrada biz çekiyoruz İnan
Allaaaahhhh diyorummmm
huu bayılırım
En sevdiğim
Benim kocanın kopyası desene ay birde ah demeler of demeler ağlamaklı konuşmaları Yok mu allahımNe kadar ilgilenirsem ilgileniyim bide surat çekiyorum son bonomlo hoc olgolonmoyoson demesi yok muic corbanı ıhlamurunu yat işte benden ne bekliyosun dimi ahh kaynana ahhh
Hahah ay vallahi aynılarmışBenim kocanın kopyası desene ay birde ah demeler of demeler ağlamaklı konuşmaları Yok mu allahımağzının üstüne Vurasım geliyor birde her yeri ağrıyor şurayı masaj yap Yok buraya
Hayırlısı ile yazarsın canımObama "kizlar beni istemeye geliyolar. Kizlar kina gecem var, kizlar ev bakiyoruz" yazacagim gunler ne zaman acaba
Çocuk doğursalar ne olurdu acaba çok merak ediyorum bu erkekleri bir keresinde bacaklarım hafif çıkmış ben normalde aksatmam 15 günde bir almaya çalışırım çok mu yoğundum birşeyler oldu kaynadı bu başladıHahah ay vallahi aynılarmış
Ben hasta oluncada alt tarafı grip oldun bu kadar naz yapma diyor. Ben sezaryan dogum yaptim alt tarafı dogum yaptin belimde belim deyip duruyorsun diyordukendisi bir sırtı tutulsa ahlayıp vahlıyor
Ahahahaha ay cok iyi olmuşÇocuk doğursalar ne olurdu acaba çok merak ediyorum bu erkekleri bir keresinde bacaklarım hafif çıkmış ben normalde aksatmam 15 günde bir almaya çalışırım çok mu yoğundum birşeyler oldu kaynadı bu başladıişte asker arkadaşım bilmem ne dur dedim aldım elime ağdayı yapıştırdım bacağına ve o hızla çektim allahım gözlerinden yaş geldi diğer bacağınıda aldım beter ol dedim kılları çıkıncaya kadar şort filan giymedi
Bazen diyorum bacaklarım çıkmış mı yok canım sana öyle geliyor çıkmamış diyorAhahahaha ay cok iyi olmuşanlamiştır acısını laf edemez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?