Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ne kadar ilgilenirsem ilgileniyim bide surat çekiyorum son bonomlo hoc olgolonmoyoson demesi yok mu ic corbanı ıhlamurunu yat işte benden ne bekliyosun dimi ahh kaynana ahhh
Benim kocanın kopyası desene ay birde ah demeler of demeler ağlamaklı konuşmaları Yok mu allahım ağzının üstüne Vurasım geliyor birde her yeri ağrıyor şurayı masaj yap Yok buraya

Benim kocanın kopyası desene ay birde ah demeler of demeler ağlamaklı konuşmaları Yok mu allahım ağzının üstüne Vurasım geliyor birde her yeri ağrıyor şurayı masaj yap Yok buraya
Hahah ay vallahi aynılarmış
Ben hasta oluncada alt tarafı grip oldun bu kadar naz yapma diyor. Ben sezaryan dogum yaptim alt tarafı dogum yaptin belimde belim deyip duruyorsun diyordu kendisi bir sırtı tutulsa ahlayıp vahlıyor

Çocuk doğursalar ne olurdu acaba çok merak ediyorum bu erkekleri bir keresinde bacaklarım hafif çıkmış ben normalde aksatmam 15 günde bir almaya çalışırım çok mu yoğundum birşeyler oldu kaynadı bu başladı işte asker arkadaşım bilmem ne dur dedim aldım elime ağdayı yapıştırdım bacağına ve o hızla çektim allahım gözlerinden yaş geldi diğer bacağınıda aldım beter ol dedim kılları çıkıncaya kadar şort filan giymedi

Ahahahaha ay cok iyi olmuş anlamiştır acısını laf edemez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…