Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bazen diyorum bacaklarım çıkmış mı yok canım sana öyle geliyor çıkmamış diyor
Minicikken ağda nasil aliyor onlari bide kendin mi aliyorsun kuzum ben kendim agda yapamiyorum varsa bi teknigin banada ögret kuzum
Adamın gözü korkmuş nasil uzamış desin

Minicikken ağda nasil aliyor onlari bide kendin mi aliyorsun kuzum ben kendim agda yapamiyorum varsa bi teknigin banada ögret kuzum
Adamın gözü korkmuş nasil uzamış desin
Kilo almadan önce kendim yapıyordum genital bölgem için ayna koyuyordum ağda için tablet ağda kullanıyordum canım rahat oluyordu şimdi kuaföre gidiyorum malum kilom var yanlız ağda kazanımı ,spatulamı ,kartuş ağdamı yanımda götürüyorum malesef

Ben hic birisini beceremiyorum bu resimdekinide ilk defa gordum canim. Epilasyon aletiyle aliyorum ama hep batık oluyo cok rahatsiz oluyorum bende kuafore gidiyorum yine oluyor bi cozum bulamadim

Ay canım benim ağır kesici al mutlaka zor oluyor bilmez miyim o ağrıyı bir üstüne insan herşeye sinir oluyor

Ağrı kesiciyle geçmiyo sincabım (

Günaydın minik Ceylanım

Tatlı ballı lokmam seni yerüm.

Huhu hoşgeldinnnnnn

Eşim hasta cnm
Onunla.uğraşıyorum

Çok geçmiş olsun sana da allah sabır versin nazlı kocalarla uğraşmak zor

Ben hic birisini beceremiyorum bu resimdekinide ilk defa gordum canim. Epilasyon aletiyle aliyorum ama hep batık oluyo cok rahatsiz oluyorum bende kuafore gidiyorum yine oluyor bi cozum bulamadim
Epilayon aleti yapıyor canım batık ben hep keselerim batıklar için burada kılıçbalığının tarifi var bir bak istersen ben faydasını gördüm

İyi yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…