- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.041
Minicikken ağda nasil aliyor onlari bide kendin mi aliyorsun kuzum ben kendim agda yapamiyorum varsa bi teknigin banada ögret kuzumBazen diyorum bacaklarım çıkmış mı yok canım sana öyle geliyor çıkmamış diyor
Kilo almadan önce kendim yapıyordum genital bölgem için ayna koyuyordum ağda için tablet ağda kullanıyordum canım rahat oluyordu şimdi kuaföre gidiyorum malum kilom var yanlız ağda kazanımı ,spatulamı ,kartuş ağdamı yanımda götürüyorum malesefMinicikken ağda nasil aliyor onlari bide kendin mi aliyorsun kuzum ben kendim agda yapamiyorum varsa bi teknigin banada ögret kuzum
Adamın gözü korkmuş nasil uzamış desin
Ben hic birisini beceremiyorum bu resimdekinide ilk defa gordum canim. Epilasyon aletiyle aliyorum ama hep batık oluyo cok rahatsiz oluyorum bende kuafore gidiyorum yine oluyor bi cozum bulamadimEki Görüntüle 1945881
Kilo almadan önce kendim yapıyordum genital bölgem için ayna koyuyordum ağda için tablet ağda kullanıyordum canım rahat oluyordu şimdi kuaföre gidiyorum malum kilom var yanlız ağda kazanımı ,spatulamı ,kartuş ağdamı yanımda götürüyorum malesef
Ay canım benim ağır kesici al mutlaka zor oluyor bilmez miyim o ağrıyı bir üstüne insan herşeye sinir oluyor
Günaydın minik Ceylanım
Eşim hasta cnm
Onunla.uğraşıyorum
Afiyet olsun tatlımOf ellerine sağlık canım
Epilayon aleti yapıyor canım batık ben hep keselerim batıklar için burada kılıçbalığının tarifi var bir bak istersen ben faydasını gördümBen hic birisini beceremiyorum bu resimdekinide ilk defa gordum canim. Epilasyon aletiyle aliyorum ama hep batık oluyo cok rahatsiz oluyorum bende kuafore gidiyorum yine oluyor bi cozum bulamadim
Bexy
@Tatlicadi Meg
Miyav_su
Hannaz
HanimKelesimiGetir
Azra910 Disipline Girmis BirKadin @Papatya gelini
@ozlemm1990chocolate19
@Efsha @AKovser
Nevreste
Huy Meselesi Pembis Hayaller
Etiketlemek telefonda zor olduğundan unuttuğumdan af diliyorum, gören buyursun
Yemeğimiz hazır hatunlarımm
Eki Görüntüle 1945888 Eki Görüntüle 1945890 Eki Görüntüle 1945891 Eki Görüntüle 1945892
Oooo mayy gaddd en sevdiğim yemeklerBexy
@Tatlicadi Meg
Miyav_su
Hannaz
HanimKelesimiGetir
@ozlemm1990chocolate19
@Efsha @AKovser
Nevreste
Eki Görüntüle 1945888 Eki Görüntüle 1945890 Eki Görüntüle 1945891 Eki Görüntüle 1945892
Off diyorum başka bişey demiyorumBexy
@Tatlicadi Meg
Miyav_su
Hannaz
HanimKelesimiGetir
@ozlemm1990chocolate19
@Efsha @AKovser
Nevreste
İyi yapmissinÇocuk doğursalar ne olurdu acaba çok merak ediyorum bu erkekleri bir keresinde bacaklarım hafif çıkmış ben normalde aksatmam 15 günde bir almaya çalışırım çok mu yoğundum birşeyler oldu kaynadı bu başladıişte asker arkadaşım bilmem ne dur dedim aldım elime ağdayı yapıştırdım bacağına ve o hızla çektim allahım gözlerinden yaş geldi diğer bacağınıda aldım beter ol dedim kılları çıkıncaya kadar şort filan giymedi
Off diyorum başka bişey demiyorum
Oooo mayy gaddd en sevdiğim yemekler
Ara sırada patronun kim olduğunu göstermek lazımİyi yapmissin
Ooooooooh nefis gorunuyoooooorrrBexy
@Tatlicadi Meg
Miyav_su
Hannaz
HanimKelesimiGetir
@ozlemm1990chocolate19
@Efsha @AKovser
Nevreste
Ooooooooh nefis gorunuyoooooorrrBexy
@Tatlicadi Meg
Miyav_su
Hannaz
HanimKelesimiGetir
@ozlemm1990chocolate19
@Efsha @AKovser
Nevreste
Çay mı en çok sevdiğim özellikle bergamot aromalı ise of dibini görünceye kadar bırakmam
Akşam çökünce de çayımızı içeriz
Ooooooooh nefis gorunuyoooooorrr
Çay mı en çok sevdiğim özellikle bergamot aromalı ise of dibini görünceye kadar bırakmam
Aman yarabbimmmmmmBexy
@Tatlicadi Meg
Miyav_su
Hannaz
HanimKelesimiGetir
@ozlemm1990chocolate19
@Efsha @AKovser
Nevreste
Tesekkur ederim bebegim nerede o tarif pekiEpilayon aleti yapıyor canım batık ben hep keselerim batıklar için burada kılıçbalığının tarifi var bir bak istersen ben faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?