- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.081
Sıkılıpduruz gari napamNeyce konuşuveriyonuz gari
Ayyy en sevdiklerimmdiiiiHazırladım ya pembixim üstüne de pilatesi hoplayıp zıplaması da size kalsın artık ben kurdum sofrayı çekildim
Miyav_su duvarına niye yazamıyorum
Ege şivesi Muğla ve Denizli karışıkNeyce konuşuveriyonuz gari
Canım benim,bu haftasonu kuzenimin nişanı vardı,o yüzden 3 gundur evimde değilim.
Hayırlı olsun canım kuzenine mutluluklar bol bol eğlen canımCanım benim,bu haftasonu kuzenimin nişanı vardı,o yüzden 3 gundur evimde değilim.
Bulunduğum yerde İnternette yok, mobil veriden giriyorum. Cep telefonundan dolma parmaklarımla da yazması çok zor oluyor
Biraz daha özleyin beni anacım
Miyavsu nefes alıp vermemden mi yakaladın beni anlamadım ki,halbuki hemen yazıp kacacaktim,sana yakalandım
Çok teşekkür ederim kuzum,darısı isteyen tüm bekarlaraHayırlı olsun canım kuzenine mutluluklar bol bol eğlen canım
Meg ne oldu nickine kuzum ,önüne tatlicadi koymuşsun
Pamuğum sen Boşnakça mı biliyorsun
Kimse kaçamaz benden yakalarım ona göre ayağını denk al canımMiyavsu nefes alıp vermemden mi yakaladın beni anlamadım ki,halbuki hemen yazıp kacacaktim,sana yakalandım
3 gündür başka yerdeyim canım girmiyorum hiç İnternete, eve yarın akşam döneceğim, dönünce muhabbetin dibine vururuz
Canım benim annem Denizli babam Konyalı Doğma büyüme buralıyım Rusça ve Polonyaca biliyorum Slav dilleri Boşnakça çok az biraz yakın bir dil o yüzden bildim ama Boşnaklar güzel olurlar tahminen beyaz tenli hafif kızıl saçların vardır seninsen nerelisin sincabım
Canım benim annem Denizli babam Konyalı Doğma büyüme buralıyım Rusça ve Polonyaca biliyorum Slav dilleri Boşnakça çok az biraz yakın bir dil o yüzden bildim ama Boşnaklar güzel olurlar tahminen beyaz tenli hafif kızıl saçların vardır senin
Günaydın kelebeğim dün geceden beri siteye giremedimSırpça ile çok yakın boşnakça
Kızıllık yok ama bi ara kızıla boyamıştım doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?