Yafrukurtlar toplanıyor :)))

kızlar sizden bir akıl almam gerek
4 aydır bir firmada muhasebe sorumlusu olarak çalışmaktayım
ama acayipte pinpirik bir patronum var iyi ama herşey nizami olucak falan
ciddi anlamda çok yoruldum + ev+iş+çocuk+eş +yol durumum var hergün 1 saatlik yolum var
ve neredeyse çıkış saatim belli değil dün 19.30 da işten çıktım eve gittiğim 9 du
burda şuan ki şartlara göre maaşım gayet iyi..
fakat evime 10 dk mesafede bir şirket görüşmeye çağırıyor beni ki 3-4 kez aradılar
üstelik cumartesi -pazar tatil ve akşam çıkış saatleri 6
fakat maaş rakamı düşük
şimdi ben ne yapayım3, e 5 e bakmayıp evime yakın olan firmayla görüşmeye gideyim mi?
yoksa burda durumu düzeltene kadar çalışıp kreş dönemin demi evime yakın yerlere bakayım
evet fikirlerinizi bekliyorummm

Evinizin maddi durumuna göre karar vermelisin.
Bahsettiğinden daha disiplinli bi patron tanıyorum. Anlıyorum seni ne kadar zor geldiğini...eğer ki ödemeleriniz vs varsa bir süre daha dayan

Evinizin maddi durumuna göre karar vermelisin.
Bahsettiğinden daha disiplinli bi patron tanıyorum. Anlıyorum seni ne kadar zor geldiğini...eğer ki ödemeleriniz vs varsa bir süre daha dayan

ödemelerimize göre bu işe çok ihtiyacım var daha doğrusu bu paraya
ama diğer tarafta şartlar daha iyi maaş düşük kafam çok çok karışık

ödemelerimize göre bu işe çok ihtiyacım var daha doğrusu bu paraya
ama diğer tarafta şartlar daha iyi maaş düşük kafam çok çok karışık

Çok uçuk bi fark mı var arada maaş noktasında? Çocuğunuz çok küçük sanırım. Zor bi seçim çocuğunuza da vakit ayırmanız gereken çağlar..

Çok uçuk bi fark mı var arada maaş noktasında? Çocuğunuz çok küçük sanırım. Zor bi seçim çocuğunuza da vakit ayırmanız gereken çağlar..

evet cumartesi pazar olması artı avantaj benim için
uçuk derece de fark var diyebilirim gerçekten zor bi seçim
o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…