- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.221
Korktum valla
Seni seniiiiKorktum vallaama benim yahnim guzel olmaz ki kart olur yine de siz bilirsiniz yani
Yok yok benden kulbasti da güzel olmaz hic tavsiye etmiyorum.Seni seniiiikülbastını yaparız o zaman
Ayyy çok şekersin çookkkYok yok benden kulbasti da güzel olmaz hic tavsiye etmiyorum.@PaNickYok tan guzel yahni olur ama onu deneyin
Sen bi aynaya bak istersen
Olursun. Öylesin bileSenin kadar olamam canısı
MuuuuaaaahhhMesajlar zor gidiyor megim alıntıda zor oluyor....Ben kaçayım görüşürüz iyi akşamlar çok öpüyorum hepinizi smileler bile zor çılıyor
Hosbuldum bebegimmm oymak başımızda sensin galiba yerim seni
Sen bi aynaya bak istersengüzellik abidesi sensin
Nerde o avatardaki peri at?
Hosbuldum bebegimmm oymak başımızda sensin galiba yerim seni
Küçücük tel ekranın seçemiyorum ki,öbürü çok güzeldiobamın tüm kadınları güpgüpgüpgüzelzelzelzel
Peri at moonwalk yapıyor avatarda, görmedin mi
Ay asıl ben yerimben konyak başıyım, gece nöbette ayu kovalarken konyak içiyorum pardon çay
ÇatlaaaaaakkkkAy asıl ben yerimben konyak başıyım, gece nöbette ayu kovalarken konyak içiyorum pardon çay
AhahaaaaAy asıl ben yerimben konyak başıyım, gece nöbette ayu kovalarken konyak içiyorum pardon çay
Zaten obaya giriş serbest,çıkış yok bebeğimAhahaaaakonyak başım benim güldürdün beniiii bu zamana kadar beni cagirmadiniz ayıp cok gucendim rehin alicam Artık bu obayi
Zaten obaya giriş serbest,çıkış yok bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?