- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.501
Gelir o gelir yazık ne yapsın gece obamızı ayulardan koruyor dinleniyordurBizi tehdit etti obabaşı..
Buraya gelmezseniz profil yazişmalarını kapattiririm diye..
Bizde esas duruşla obada onu bekliyoruz ama kendi yok oldu
Cok yorgunummm
Cok yorgunummm
Guzel gecti bir gunde 2kez yol gittim yani gidip geri dondum gittigim yerde de yoruldum ama guzel gecti ya nihoNasıl geçti yolculuk, napıyosun şimdi dinlenebildin mi..
Guzel gecti bir gunde 2kez yol gittim yani gidip geri dondum gittigim yerde de yoruldum ama guzel gecti ya niho
SeeeyyyNereye, niçin gittin abrikoşgüzel geçtiyse şimdi uzat ayaklarını dinlen keyifli keyifli..
Abrikoş mu bu da yenisi aldim basima belayi herkes baslayacakNereye, niçin gittin abrikoşgüzel geçtiyse şimdi uzat ayaklarını dinlen keyifli keyifli..
Abrikoş mu bu da yenisi aldim basima belayi herkes baslayacak
Neysem kaynanadan iyidir
Simdide kendi kayboldu..
Kapaticam bu topiği yok olmuyor böyle
Dedikodu heeeBizi tehdit etti obabaşı..
Buraya gelmezseniz profil yazişmalarını kapattiririm diye..
Bizde esas duruşla obada onu bekliyoruz ama kendi yok oldu
HıhımmmmGelir o gelir yazık ne yapsın gece obamızı ayulardan koruyor dinleniyordur
Abrikoş tabikide, kaynana bana hic yakismamisti zatennnn:)))) ne diyim, sen seç :)
Ya bak benden once hemen yazmis su kotu lakabi yapisti ustume bide
Nanaklardan bi ısırık alabilir miyimYa bak benden once hemen yazmis su kotu lakabi yapisti ustume bide
Seve seve veriyorum amaaa bende alirimmm hihihihohoh
Tabiiki deeSeve seve veriyorum amaaa bende alirimmm hihihihohoh
Mis gibi ya seni opunce aklima bizdik geldi onuda opuyum gelmis yanima yatmis gel de sevme iste uyurken kendimi sıkıyorum sevmemek icinTabiiki dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?