- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.541
Oh afiyet olsun. Sag ol canim ben cok yedim almiyayim artikİyilik güzellik, sen nasılsın? Tatlı yiyordum kimsecikler yok beraber yiyelim
Bir bdv birde siyaset topikleri beni cok sinirlendiriyor
Siyasette herkesin kendi gorusu hadi de bdv de kocasini aldatiyor yada metr.eslik yapiyor kotu yorum yapilinca da kibliyor e afferin mi deseydik yavrucumBir bdv birde siyaset topikleri beni cok sinirlendiriyor
Aferin sana ne güzel yapmışsın böyle devam et demek lazım demekkiSiyasette herkesin kendi gorusu hadi de bdv de kocasini aldatiyor yada metr.eslik yapiyor kotu yorum yapilinca da kibliyor e afferin mi deseydik yavrucumyani ne cirkefler var arkadasim
Ne piskinler var cikiletam yaAferin sana ne güzel yapmışsın böyle devam et demek lazım demekki
İnsanlar aldatmayı masumlaştırmaya çalışıyorlar
Cirjefmi dersin yengesiyle yatan mi tivbe yarabbim ya nasil.isler bunlar valla beynim.algilamiyorSiyasette herkesin kendi gorusu hadi de bdv de kocasini aldatiyor yada metr.eslik yapiyor kotu yorum yapilinca da kibliyor e afferin mi deseydik yavrucumyani ne cirkefler var arkadasim
Uf igremc pislikler ya ilk buraya takildigimda bdvyle basladim zaten boyle aldatilmalarda bacaklarim falan titriyordu simdide daha sakinlestim ama sinirleniyorumCirjefmi dersin yengesiyle yatan mi tivbe yarabbim ya nasil.isler bunlar valla beynim.algilamiyor
Ben boyle seyleri okuyunca yetistiren ailem icin Allaha milyonlarca kez sukrediyorum dilerim Allah herkesi hepimizi islah ederUf igremc pislikler ya ilk buraya takildigimda bdvyle basladim zaten boyle aldatilmalarda bacaklarim falan titriyordu simdide daha sakinlestim ama sinirleniyorum
Ay hele 2sene once ablasiyla esi birlikte olan kadin vardi onu hic unutmuyorum
Elimde degildi asik oldum'u unutmuyorum
Bide 15yasindako baldizla enisteyi
Malesef ama cokta uzuluyorum hele caresiz kadinlar yuzunden saclarim beyazladiBdv okudukça çılgına dönüyorum bazen ahhh ahhh
Binbir türlü insan var.........
Malesef ama cokta uzuluyorum hele caresiz kadinlar yuzunden saclarim beyazladi
Kizlar ya bir sey sorcam aranizda tr.kcll olan var mi
Ben ondanim maalesef de internetimi cok harciyor acaba telefondan mi kaynakli operatorden mi
Gildim gildim:) nibir titlis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?