- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.841
Ayy nasıl oldu cnm yaAz once gozume eyeliner girdi yeni yeni kendime gelmeye basldim aradan yarim saat gecti
Surerken oldu, bir tarafi surdum karsisi tersime geliyordu pat girdi ayyy aklima gelince yine gozum sulandiAyy nasıl oldu cnm ya
Çok geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdiSurerken oldu, bir tarafi surdum karsisi tersime geliyordu pat girdi ayyy aklima gelince yine gozum sulandi
Batma hissi gecti de hala kizarik ve yaniyor cikolatamÇok geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdi
Ayyy kötü olmuştur kiyamamSurerken oldu, bir tarafi surdum karsisi tersime geliyordu pat girdi ayyy aklima gelince yine gozum sulandi
Çook teşekkür ederim canısı
Aynen 1saatte gecti ozlemim yaAyyy kötü olmuştur kiyamambana da olmuştu bi defa 1 saat sulanmisti gözüm
Hemen geçer inşallah canım benim
Emin misin? Tüm gün tek başımayım burda,seslenip duruyorum ya yafrukurtlara
Ayşeeee Fatmaaaaa Kezbaaaan Hayriyeeee Bahriyeeeee Fadimeeee Sıdıkaaaa Zeyneeeeep Eliiiiifff Nuriyeeeee
Hanimiş benim kuzucuklarrrııımmm
Canım benim sen olmasan ne yaparız bizEmin misin? Tüm gün tek başımayım burda,seslenip duruyorum ya yafrukurtlara
Canım benim sen olmasan ne yaparız biz
geceleri ayular ham ham yapar bizi
Tatlı meleğim
Aynen askim ya surmeyi de zor ogrendim zatenAzra910 Bitanem çok geçmiş olsun ne cekiyoruz su eyelinerden
O zaman denk gelemiyoruz yazıık bizeeEmin misin? Tüm gün tek başımayım burda,seslenip duruyorum ya yafrukurtlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?