- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.881
Iyi uykular neselimBu saatte ayakta olmak benim bünyeye zarar vermesin diye yatıyorum yafrukurtlar:) çadırıma giriyim de yatiyim.sabaha görüşürüz
Kıyamam canım yaaBen hastayım meg, o ateşin üstünde ne kaynıyor, verde içeyim bari..
Sümüklü ben..
Hadi anlat dertleşelim kuzummYa ben cok dertliyim aslinda
işten gelince uyuyamadım ki,aptal apt toplantısı vardı
Hadi anlat dertleşelim kuzumm
Noldu cunyır?
Sdi cikolatam bugun internetten bot alacaktim bi tane begendim cok bayildim yani, ama topugu cok bayagi yuksekti kisin duserim onunla diye daha ufagini bakiyordum bir tane begendim 2tane begendim en son biri deri biri suet. Herkes deri kisin daha iyi olur dedi ama ben sueti daha cok begenmistimm ama deriyi aldim. Sonra iptal ettim suette aklim kaldi baktim suetin numarasi kalmamis. Haydaaa dedim bari tekrar deriyi aliyim bu sefer de deri olana zam gelmisti
Deriyi almak zorunda kaldim ama bosuna iptal etmis oldum ve begendigimi alamadim
Vahh vahh, sanki sırtında taş taşıdın ;Pişten gelince uyuyamadım ki,aptal apt toplantısı vardı
Olsun canım canın sağolsun daha çooookk botlar çıkarcikolatam bugun internetten bot alacaktim bi tane begendim cok bayildim yani, ama topugu cok bayagi yuksekti kisin duserim onunla diye daha ufagini bakiyordum bir tane begendim 2tane begendim en son biri deri biri suet. Herkes deri kisin daha iyi olur dedi ama ben sueti daha cok begenmistimm ama deriyi aldim. Sonra iptal ettim suette aklim kaldi baktim suetin numarasi kalmamis. Haydaaa dedim bari tekrar deriyi aliyim bu sefer de deri olana zam gelmisti
Deriyi almak zorunda kaldim ama bosuna iptal etmis oldum ve begendigimi alamadim
cikolatam bugun internetten bot alacaktim bi tane begendim cok bayildim yani, ama topugu cok bayagi yuksekti kisin duserim onunla diye daha ufagini bakiyordum bir tane begendim 2tane begendim en son biri deri biri suet. Herkes deri kisin daha iyi olur dedi ama ben sueti daha cok begenmistimm ama deriyi aldim. Sonra iptal ettim suette aklim kaldi baktim suetin numarasi kalmamis. Haydaaa dedim bari tekrar deriyi aliyim bu sefer de deri olana zam gelmisti
Valla yerlerBak bunu BDVye yazsana,hadi hadş yaaazzz
Kız seni yerler yerler seni hamm yapar o zillileerr
Aldim zaten de iste digerinde kaldi aklimOlsun canım canın sağolsun daha çooookk botlar çıkar
Tişikkirlir gözüm açıldı bunu içince
Ayy o bende de var sinir oluyorum bu huyuma ama hep diğeri aklımda kalırAldim zaten de iste digerinde kaldi aklim
Hep boyleyim ben ya bir sey alinca digerini mi alsaydim diye aldigim sey eskiyene kadar düşünüyorum manyak miyim neyim
Doferleeer beniiiBak bunu BDVye yazsana,hadi hadş yaaazzz
Kız seni yerler yerler seni hamm yapar o zillileerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?