- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.421
Ooooh ne güzel ben de 57 58 gidip geliyorumAmaaan ye can bogazdan gelir ben o kadar yapiyorum da yiyemiyorumki 45 kiloyum kilo almak istiyorum
Ayy hatirlatma ozlem affetti beniOndan diyorum ya geçmişi okuyun diye.
Misal sen bugün zeka sorusundaki mezardaki kadını,özlemin halası yaptın. Tövbee:))
mezarda ki kadın kim özlemin halası ve özlemi tanımıyorumOndan diyorum ya geçmişi okuyun diye.
Misal sen bugün zeka sorusundaki mezardaki kadını,özlemin halası yaptın. Tövbee:))
164 megom seninBoylarınız kaç?
demeyceeennn işteAyy hatirlatma ozlem affetti benikacinci sayfadaydi guzel melekim
1.66164 megom senin
Guzel degil ya 5kilo alsam daha guzel olacakOoooh ne güzel ben de 57 58 gidip geliyorum
55 olmam lazımm amaaa durduramıyorum boğazımı
çok fazla tuzlu şeyler tüketiyorum
tatlıyla hiç aram yok
normal boylardayız peki kaç kilosun
Guzel degil ya 5kilo alsam daha guzel olacakverirsiiiin merak etme
1.60abreka senin boyun kaç?
Onu beni gebertsen söylememmnormal boylardayız peki kaç kilosunresimde zayıf duruyordun
Hee demekki 1.58 falan:))
Gunluk almam gereken kalori kadar yiyordum bir ara surekli hesapliyordum ama ben hep 45-48arasiyim hic cikmaz o yuzden biraktim normal devamKilo almak için nasıl besleniyorsun benim bir arkadaşımda senelerce uğraşıyor kilo almak için..
alabildiği kilo 2 kg
bence en fazla 59 varsındırOnu beni gebertsen söylememm
Begenemedin miHee demekki 1.58 falan:))
Çok beğendim kız minnak prenses cunyırımBegenemedin mi
inşallah alırsınız o zaman bende günlük yemem gereken kaloriden biraz daha az tüketirsem çok daha iyi olacakGunluk almam gereken kalori kadar yiyordum bir ara surekli hesapliyordum ama ben hep 45-48arasiyim hic cikmaz o yuzden biraktim normal devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?