- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.461
Erken kalktim yinede uykum gelmedi bu nasil is ya ben hic erken uyuyamayacak miyimOrası tartışılmaz bir gerçek
Bende erken kalktım hatta bu sabah en güzel sabahlarımdan biriydi diyebilirim güne harika başladımmmmErken kalktim yinede uykum gelmedi bu nasil is ya ben hic erken uyuyamayacak miyim
Orası tartışılmaz bir gerçek
Hangi dizi mariamBende erken kalktım hatta bu sabah en güzel sabahlarımdan biriydi diyebilirim güne harika başladımmmm
Bugün hiç bitmesin istiyorum
Birazdan dizimi izlemeye kaçıcam dün izleyeceğim derken uyuyakalmışım
Gecmisi okudum tukan mukan yok margam bide sen bak malum ben kesin yine yanlislikla bulamam
Taboo abrekacımHangi dizi mariam
Margam dan mariam gekdi aklima cokta guzel oldu kisss
Ay valla yok ya baska nerde paylastim diyorki instada yada whats.apta mi acabaYazdığım sayfadan buraya kadar bir paylaşımına denk gelemedim bence onun kafası güzelhahahah
Ateşi gördüm o kadarAy valla yok ya baska nerde paylastim diyorki instada yada whats.apta mi acaba
Marga benim eski nickim kafkasti biliyorsun dimi nefertiti heykelli kizTaboo abrekacım
Beğenerek izliyorum
mariam diyebilirsin bana ben anlarım onu
Evet biliyorum kuzummmMarga benim eski nickim kafkasti biliyorsun dimi nefertiti heykelli kiz
abrekacım çıkıyorum ben görüşmek üzere kendine iyi bak kuzum öpüyorumMarga benim eski nickim kafkasti biliyorsun dimi nefertiti heykelli kiz
Ay sagol balımEvet biliyorum kuzummmbu nick daha çok yakışmış ama
abrekacım çıkıyorum ben görüşmek üzere kendine iyi bak kuzum öpüyorum
Yürü gelBen görmüşmüştümtümdü zaten çok güzel tekrar belirtiyorumkeşke sizinle çalışsam yanınızda
Yürü gel
Teşekkürler pisicanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?